Ce vor femeile?

Ce vor femeile?
  calendar_month        
Vrem sa avem un partener de succes, care sa castige bine, sa aiba o pozitie buna la firma la care lucreaza, sa fie cat mai des promovat.

Dar sa nu intarzie niciodata peste program, sa nu isi ia niciodata de lucru acasa, sa lase problemele de la servici la usa, sa nu se duca la sedinte nationale sau team-building-uri in alte orase, sa nu aiba colege dragute si inteligente si sa fie la orice ora din zi si din noapte dispus sa ne asculte.

Vrem sa vedem impreuna un film lacrimogen de dragoste si sa plangem unul pe umarul celuilalt, dar... nici prea mult, pentru ca riscati sa fiti etichetati drept "smiorcait" la barfa de cafea de a doua zi cu colegele de birou, insa nici prea putin, pentru ca riscati alt apelativ: "nenorocit insensibil".

Vrem sa ne cereti parerea in legatura cu orice, sa nu cumva sa indrazniti sa luati o hotarare singuri, fara acceptul nostru prealabil, pentru ca o sa vi se duca vorba ca sunteti sovin, comunist, dar... daca noi luam o hotarare fara sa va consultam inseamna ca pur si simplu suntem femei emancipate, nimic altceva...Vrem sa stim parerea voastra in legatura cu colegele noastre super-dotate fizic sau cu starletele revistelor pentru adulti, dar... nu fiti prea generosi in a imparti acestora laude de fata cu noi, pentru ca imediat va catalogam: "obsedat sexual", insa nici prea tacut si retinut, fiindca ne vom pune intrebari serioase in legatura cu orientarea voastra sexuala...

Vrem sa intelegeti ca daca ne doare capul si nu avem chef de o partida de sex nebun inseamna ca suntem obosite fiindca am avut o zi grea la birou dar... daca va doare pe voi capul si nu aveti chef de amor, inseamna ca nu ne mai iubiti sau / si ca sunteti cu gandul la alta.

Vrem sa ne aratati ca sunteti innebuniti dupa noi, dupa formele noastre, dar... nu prea des, pentru ca va vom reprosa ca suntem simple obiecte sexuale pentru voi, insa nici prea rar, pentru ca vom incepe sa va scotocim in arhiva messenger-ului in cautare de indicii...

Vrem sa ne oferiti flori fara nici un motiv anume... dar, daca intr-adevar nu e nici o zi speciala, sigur va vom suspecta ca va simtiti vinovati de ceva sau ca urmariti ceva...

Vrem sa nu fiti niciodata suta la suta siguri pe noi, vrem sa va tinem pe jar, sa stiti ca farmecele noastre inca mai functioneaza si la alti semeni ai vostri...dar nu ne place sa ne aratati si reversul... nu vom gusta ironia si e foarte posibil ca cineva sa iasa cu coafura deranjata din situatia asta...

Vrem sa fie toata lumea de acord cu noi ca o pisicuta poate pleca de la stapani din lipsa de afectiune, un caine isi poate parasi cusca din dorinta de libertate, dar... un barbat isi paraseste partenera pur si simplu pentru ca este un "porc"!

Vrem sa ne iubiti, sa ne apreciati, sa ne respectati, sa ne ocrotiti, sa ne ascultati, sa ne intelegeti, dar... sa nu credeti ca daca veti face toate astea inseamna ca va vom apartine o vesnicie!

Recomandari