Cele mai bune sporturi pentru cupluri

Cele mai bune sporturi pentru cupluri
  calendar_month        
Sporturile practicate impreuna cu partenerul ne ajuta sa ne mentinem silueta , dar si sa avem o viata sexuala satisfacatoare. Iata care sunt cele mai prietenoase sporturi pentru cupluri!

Tenis

Tenisul este sportul ideal pentru cupluri! Exista chiar si o comedie romantica din 2004 cu titlul Wimbledon. Puteti juca unul contra celuilalt sau puteti forma pereche, folosind ocazia pentru un flirt mai obraznic. Daca sunteti un cuplu lenes, puteti incepe lent activitatea sportiva printr-un badminton mai putin obositor sau prin tenis de masa.

Jogging, drumetii

Lasa-ti iPod-ul acasa si invita-ti iubitul sa te insoteasca la jogging . Conversatia din timpul alergatului va va apropia si mai mult, iar locurile romantice pe langa care veti trece va vor inspira. Daca doriti ceva special, mergeti la munte si bucurati-va de frumusetea peisajelor si de aerul curat, care va vor da energie pentru extra-activitate in pat! Cand in padure sunteti doar voi amandoi, aveti tot timpul la dispozitie pentru a va cunoaste mai bine, fara distractiile vietii cotidiene.

Patinaj

Nimic nu creeaza complicitate si interdependenta mai bine intr-un cuplu decat o podea alunecoasa! Atata timp cat nu va e frica sa va prostiti un pic sau sa luati cateva lovituri, patinajul poate fi un mod minunat de apropiere in cuplu. Patinajul pe gheata ofera o multime de oportunitati pentru contact corporal, mai ales daca unul dintre parteneri are nevoie de ajutor pentru a putea sta in pozitie verticala.

Mers pe bicicleta

La fel ca joggingul/ drumetiile, scoaterea bicicletei pentru o plimbare de dupa-amiaza sau in week-end reprezinta o modalitate excelenta de relaxare si de a explora imprejurimile cu iubitul tau. Ia si cateva alimente intr-un rucsac, pentru un picnic surpriza.

Dans

Dansul este sportul cel mai senzual de pe aceasta lista. Puteti sa mergeti impreuna la un club de dans sau, daca nu ai un partener, te poti inscrie la niste cursuri de dans, iar acolo iti vei gasi cu siguranta un partener pe masura ta! Dansul este o modalitate foarte buna de a va cultiva un nou talent in timp ce va cunoasteti reciproc mai bine. Cel mai bine ar fi sa va alegeti un stil de dans cu care niciunul dintre voi nu e familiarizat, astfel incat sa fiti amandoi pe aceeasi lungime de unda.


Autor: Nuage

Recomandari