Cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile cand sunt inselate

Cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile cand sunt inselate
  calendar_month        
Femeile inselate trec printr-una dintre cele mai dificile experiente din viata lor. Din cauza impactului emotional, este foarte usor sa se piarda orice urma de obiectivitate, in favoarea unui comportament gresit, cu efecte distructive asupra propriei persoane. Care sunt, insa, cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile inselate?

1. Propria invinuire

Societatea si mentalitatea arhaica le invata pe femei ca ele sunt vinovate ca nu au stiut sa-i dea barbatului ce are nevoie, in asa fel incat acesta sa nu caute in alta parte.

Problema este ca astfel de mentalitati sunt doar dovada involutiei, lipsei de educatie si chiar a rautatii gratuite, lucruri care nu au nicio legatura cu bunastarea cuplului respectiv.

O relatie sanatoasa din toate punctele de vedere este o relatie in care cei doi isi asuma niste responsabilitati de comun acord, printre care fidelitatea. Femeile inselate nu trebuie sa se intrebe ce au facut oare de si-au impins barbatul in bratele alteia. Cazurile in care o femeie isi sfideaza barbatul si il provoaca fatis sa faca sex cu altele sunt extrem de rare si nu au legatura cu majoritatea cazurilor in care femeile ajung sa fie inselate.

2. Investigatia secreta

Multe femei care isi banuiesc sotul ca ar avea o amanta incep sa faca verificari pe ascuns, sperand sa descopere dovada incontestabila si sa se elibereze, astfel, de chinul banuielii. Niciodata, insa, o femeie nu isi redobandeste linistea interioara prin descoperirea facuta. Ea reuseste numai sa-si alimenteze socul emotional si risca sa faca lucruri ridicole.

3. Invinuirea celeilalte femei

O femeie inselata poate ajunge sa-si urasca rivala, considerand ca aceasta este o persoana malefica daca a indraznit sa faca sex cu un barbat care nu este liber. Femeile inselate uita ca nu cealalta i-a promis ca-i va fi devotata. Amanta nu are nicio datorie fata de partenera oficiala deoarece nu cele doua femei au o relatie.

Seducerea unui barbat inocent este un mit. Apoi, nu trebuie ignorat faptul ca uneori oamenii pur si simplu se indragostesc, indiferent de ce viata duc in acel moment. Cand esti indragostit, tentatia de a te lasa purtat de val este foarte mare. Apoi, femeia inselata nu poate pretinde ca cealalta sa-si sacrifice nevoile personale pentru ea atata timp cat nici ea insasi nu se sacrifica pentru un strain. Primul care ar trebui sa-si infraneze pornirile este barbatul, deoarece el a facut promisiunea fidelitatii in relatia sa oficiala. Cand cele doua femei erau prietene, insa, situatia se complica considerabil.

4. Schimbarea de dragul lui

Unele femei cred ca este ceva in neregula cu ele insele daca au fost inselate si incearca cu disperare sa se schimbe: se forteaza sa-si schimbe personalitatea, se imbraca altfel, incearca sa devina maestre in sex si toate acestea, peste noapte. Efortul de a se schimba pe ea, ca femeie, nu face decat sa-l determine pe barbat sa o respecte si mai putin, de vreme ce ea insasi nu se respecta si nu se iubeste asa cum este. O posibilitate de a intelege clar acest lucru este sa faca, in minte, schimb de roluri.

5. Plata cu aceeasi moneda

Unele femei inselate incearca fie sa se razbune, fie sa-l faca gelos pe partener aruncandu-se in bratele altui barbat. O partida de sex cu altcineva dintr-un astfel de motiv este o reactie ridicola si infantila. La o analiza mai atenta, un astfel de comportament nu aduce beneficii reale niciuneia dintre partile implicate.




Autor: Elisa Costache

Recomandari

Newsletter Ele.ro

o carte nescrisa
  • person

    ""traieste pentru prezent, viseaza pentru viitor, invata din trecut...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right