Cum devii femeia pe care barbatii o iubesc?

Cum devii femeia pe care barbatii o iubesc?
  calendar_month        
Ai uneori sentimentul ca relatiile tale nu duc acolo unde ti-ai dori? Ti-ar placea ca barbatii afle mai multe despre femeia adevarata in tine? Cum devii femeia pe care barbatii o iubesc , nu cea pe care o parasesc?

Nu confunda propriile nevoi cu cele ale partenerului

In iubire, barbatii si femeile nu reactioneaza la fel si au asteptari diferite, dar si un ritm diferit de actiune. E bine sa stii aceste lucruri si sa tii cont de ele, daca vrei sa pastrezi o legatura de incredere si de complicitate cu sexul opus. Nu te astepta ca el sa caute la tine caracteristicile pentru care tu il iubesti!

Atitudinile feminine care ii indeparteaza pe barbati

Spontaneitatea prea mare, franchetea sau abandonul ii pot indeparta pe cei de langa noi. Fii atenta la reactiile iubitului si actioneaza in functie de ele. Ce il crispeaza? Ce il afecteaza? Nu uita ca femeile sunt primele responsabile de relatiile afective din cuplu, de turnura pe care acestea o iau si de calitatea lor. Asadar, tine de tine sa actionezi!

Cum sa fii femeia pe care barbatii o iubesc, nu cea pe care o parasesc?

Gandeste-te la urmatoarele aspecte si actioneaza in consecinta!

Prima saptamana: Evita comportamentele ce pot pune un barbat pe fuga. Cum nu trebuie sa te comporti atunci cand esti indragostita?

A doua saptamana: Adopta reflexele bune pentru a construi o relatie durabila. Ce caracteristici crezi ca i-ar placea la o femeie?

A treia saptamana: Mentine zilnic aceasta stare de spirit. Cum ramai aceasta femeie pe tot parcursul relatiei?

Important e sa impaci aceste rezolutii noi cu personalitatea ta.

In mai putin de o luna, vei fi gata sa stapanesti arta femeii iubite, nu parasite.

Recomandari