Cum recunosti un "jucator"?

Cum recunosti un "jucator"?
  calendar_month        
Atat de des ni s-a intamplat sa ne intrebam ce trece cu adevarat prin mintea lui. Cand ne trimit tot felul de semnale confuze, cine mai poate sa inteleaga barbatii? Am fi tentate de multe ori sa spunem ca scopul lor ultim este, in definitiv, sexul. Dar oare gresim?

Ai iesit de cateva ori cu un tip, pare foarte dulce si sincer, dar prietenii iti spun ca nu e decat un jucator. Cum poti sti daca este cu adevart interesat de tine sau pur si simplu iti serveste niste replici bine puse la punct? Cum stii ca vrea mai mult decat sex?

Ce este un jucator

Ei bine, motivul pentru care sunt denumiti "jucatori" este pentru ca stiu sa joace foarte bine. Altfel ar fi numiti pampalai. Genul asta de tip stie cum sa spuna intotdeauna ceea ce vrei sa auzi, si sa lase de inteles ca isi doreste sa fie intr-o relatie, fara a o spune practic. Doar nu te asteptai sa auzi "Hai sa avem o aventura de-o noapte!" Sa fim seriosi, numarul celor care ar raspunde pozitiv unei asemenea invitatii este semnificativ mai mic cu cel al celor ce isi doresc o relatie.De cele mai multe ori, in astfel de situatii speri ca lucrurile sa nu se supuna aceluiasi tipar. Sau speri ca toti prietenii tai sa se insele. Iti spui ca tu esti diferita, si ca tu esti cea pe care o astepta pentru a deveni barbatul unei singure femei. Si o astfel de posibilitate nu este exclusa, doar ca sansele ca acest lucru sa fie adevarat sunt mult mai mari in telenovele decat in realitate. In plus, faptul ca toti prietenii tai, nu unul singur, te-au avertizat in legatura cu adevaratele lui intentii inseamna ca e cazul sa nu iei nimic din ceea ce spune de bun. Cel putin nu inca. Ce sa-i faci, chiar daca intentiile lui ar fi sincere, un astfel de barbat trebuie sa munceasca pentru a suplini o reputatie proasta.

Pentru a demasca un jucator

Cel mai bun mod de a demasca un jucator, este sa-l faci sa-si dea singur arama pe fata. Daca sexul nu intra imediat in meniu, majoritatea jucatorilor parasesc terenul. Insa, daca nu da bir cu fugitii imediat si mai ramane prin preajma pentru a te cunoaste mai bine (si nu ma refer la a cunoaste cum arati fara haine) atunci este foarte posibil sa fi pus mana pe un jucator reformat.

In definitiv, cea mai buna solutie ar fi sa nu renunti inca la el, dar nici n-ar fi bine sa ai asteptari prea mari. In cele din urma, daca se dovedeste ca nu si-a dorit altceva decat sex, vrei sa iesi cu capul sus, nu cu o inima franta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

casatoria si dupa casatorie
  • person

    "iubeste pt ca fara iubire viata nu are rost"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right