Cum sa ai Sarbatori Fericite alaturi de iubitul tau?

Cum sa ai Sarbatori Fericite alaturi de iubitul tau?
  calendar_month        
Exista niste reguli dupa care sa ne conducem ca sa iesim invingatoare in "lupta apriga intre sexe". Ei bine, da! nu are rost sa ne mintim si unii si altii incercam sa "castigam teren" sa repurtam cat mai multe victorii si, mai putin elegant, sa oferim mai putin decat primim.

De cele mai multe ori credem ca asa ceva "ni se cuvine". Si cum "in dragoste si-n razboi" cam toate sunt perminse, de ce sa nu invatam si noi strategiile de succes.

Unele femei eau o intuiti si o feminitate mult mai accentuate si se descurca natural, fara sa-si elaboreze planuri, si obtin ceea ce-si doresc direct si simplu. E foarte bine pentru ele, dar nu sunt multe de acest tip. Eu voi schita "strategiile de lupta" pentru restul, cele care asteapta mereu ceva ce nu primesc, care sufera cand sunt parasite si isi revin cu greu dupa orice infrangere sentimentala.

Cum vin si Sarbatorile de iarna nu cred ca exista perioada mai potrivita sa ne simtim bine, sa ne distram si sa si castigam ceea ce ne dorim. Trebuie insa sa stim cum gandesc si simt barbatii si cum putem noi folosi acestea in favoarea noastra. Nu trebuie sa devina o cursa care-pe-care ci o relatie dorita si care sa le capteze mereu interesul.

A atrage, a pastra si a-l prinde intr-o relatie sentimentala pe barbatul visat este ceva ce putem avea "in sange" dar si putem invata, cu putina abilitate si interes. Nu trebuie sa incepem niciodata batalia de a-l convinge noi ca:

trebuie sa isi impartaseasca sentimentele cu noi
trebuie sa existe un cadru atata de intim incat oricand sa-si spuna toate gandurile si trairile dintre cele mai personale. Unele va trebui sa acceptam sa ramana mereu doar ale lui
trebuie sa ne fie loial si sa ramana monogam, sunt decizii care trebuie sa vina din interiorul lui
trebuie sa face lucruri prin care sa ne convinga ca tine si ii pasa de noi, o va face daca va fi cazul
trebuie sa-l intereseze pasiunile noastre, prietenii si familia noastra. el nu pe ei ii vrea ci doar pe noi.
sa-l convingem ca-si doreste o relatie stabila, de lunga durata si solida. Asta depinde numai de el, nu de persuasiunea noastra.

Dar vestea cea buna vine acum: Orice femeie poate invata cum sa cucereasca toate acestea fata de barbatul iubit. Principalul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa invete sa-l atraga. Cum? Gasind lucrurile care-i plac la o femeie si folosindu-si propriile puncte forte in asa ceva. Si e vorba de atributele fizice si psihice, emotionale.

Atractia nu e doar o dorinta, e un sentiment si o emotie complexa, pe care trebuie sa incepeti sa invatati s-o descifrati, in primul rand la propria persoana si apoi la cat mai multe altele din jur. Aceasta va va imbunatati viata considerabil. Dar acolo unde acest super-sentiment nu exista incetati sa-l cautati sau, mai rau, sa-l induceti, atractia are legi nescrise si nestiute pe care e bine sa le urmam, in cursul lor firesc.

Presupunand acum ca nu sunteti atat de ghinionista incat sa va indragostiti fara nici o urma de reciprocitate vom continua. Altminteri e bine sa incheiati acest capitol si sa incepeti o noua relatie, in care sa sintiti aceste emotii. Asa numitul "comportamnet de convingere" nu functioneaza in acest caz, al lipsei totale a atractiei. E ca si cum ati dori sa-l hipnotizati si sa-l pastrati asa, in transa. Nu cred ca v-ar conveni cu adevarat.

Dar e bine sa pastrati mereu in minte ca emotiile sunt contagioase, asa ca tineti-le doar pe cele pozitive, si aruncati-le la gunoi pe cele negative. Si nu uitati: atractia e atat fizica cat si intelectuala si e nevoie de amandoua ca sa poata totul merge bine.Sarbatori Fericite!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cris
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right