Cum sa nu-ti amesteci prietenii cu ai lui

Cum sa nu-ti amesteci prietenii cu ai lui
  calendar_month        
I-ai cunoscut prietenii; el pe ai tai. Acum este timpul sa adaugati putina aroma relatiei voastre. Sa faceti o intalnire cu parintii sau sa le faci cunostinta prietenilor tai cu ai lui, mai ales daca fac parte din cercuri sociale diferite, poate sa fie o piatra grea in relatia voastra.

Si cum vara este un prilej foarte bun de distractie, cu siguranta trebuie sa organizati o intalnire. Pasii de mai jos va vor ajuta sa nu iasa un dezastru complet.

1. Chiar daca stii ca prietena ta Alice ar fi perfecta pentru prietenul lui George, nu incerca sa-i cuplezi. Stiu ca e tentant, dar daca nu i-ai studiat trecutul destul de bine, rezista. In primul rand, s-ar putea ca Alice sa-ti reproseze tie in momentul in care se muta impreuna si tipul cu care ai cuplat-o se dovedeste sa fie un taran. Si in cazul in care nu vei fi acuzata de prietena ta, o sa te simti mereu responsabila pentru asta. In schimb, poti sa le faci cunostinta si sa pleci rapid.

2. Nu forta distractia. Nimic nu ucide distractia mai mult decat o gazda care este jumatate sergent si jumata mama. Asa ca nu-i forta pe cei timizi sa vorbeasca sau pe cei care nu danseaza sa danseze. Incearca sa eviti si jocurile de petrecere, pentru ca nimeni nu vrea sa se simta ca la un baby shower.

3. Vara este sezonul cocktail-urilor de fructe si este foarte usor sa te imbeti, mai ales daca bei ceva cu gust de punch hawaiian, care contine patru feluri de alcool. Asa ca ai grija ca la petrecere sa fie in permanenta mancare pentru oaspeti. Daca vezi pe cineva ca face o greseala prea mare din cauza asta, cum ar fi sa conduca baut sau sa iasa cu seful tau insurat, este bine sa le atragi atentia. Chiar daca risti sa fie suparati pe tine un timp, macar stii ca ai actionat in cel mai bun mod.

4. Nu te ingrijora daca cele doua grupuri nu se plac. Ti-a luat un timp destul de indelungat si tie si iubitului tau sa va faceti un grup de prieteni de incredere, asa ca este normal sa nu crezi ca toata lumea va comunica degajat in cazul unui intalniri cu ambele grupuri de prieteni. Daca nu este niciun conflict intre cele doua parti, considera-ti petrecerea una reusita.

5. Nu tine petrecerea la tine acasa. Alege un bar, un parc, orice altceva decat casa in care locuiesti. In acest caz, daca toata lumea iti incalca regulile si petrecerea se transforma intr-un haos total, tu si iubitul tau puteti sa va retrageti, sa va inchideti telefoanele si sa uitati tot ce s-a intamplat.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

poezie sau altceva
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right