Cum sa nu tii un barbat langa tine

Cum sa nu tii un barbat langa tine
  calendar_month        
Careia dintre noi nu i s-a intamplat sa simta ca iubitul este afectuos si dragastos numai atunci cand faceti sex (dragoste) si sa simti ca in rest toata ziua nu faceti nimic altceva decat sa va certati si sa va ciondaniti?Bineinteles, femeie fiind te gandesti ca te iubeste la fel de mult ca inainte si stii ca nu nu ai putea face fata daca relatia s-ar termina. Si ce faci... vine acasa, e prost dispus si tu cauti afectiune; te pui pe treaba: il saruti, il exciti, il rasfeti ca sa primesti afectiune si primesti o anumita afectiune dar cu timpul realizezi ca nu mai e nimic ca inainte.

Lupti din rasputeri sa aduci ceva nou in relatie, incerci cu disperare sa te schimbi, te mai certi cu el si el cu tine, va mai impacati si apoi, tu cauti afectiune. El e barbatdeci... faceti sex.

Da, asa e functioneaza un timp si reuseste, dar la un moment dat te trezesti si tu ca nu mai e nimic altceva decat o relatie sexuala si devii satula de atatea certuri si de atatea scandaluri si incepi a-i reprosa ca tu esti singura care face ceva pentru ca relatia asta sa mearga mai departe (dar el nu va intelege niciodata aceasta propozitie!)

Te trezesti ca intr-o zi nu mai puteti nici el si nici tu, si, satui, va despartiti. Tu suferi mult mai mult decat el pentru ca in timpul in care faceai sex cu el credeai ca inca te iubeste desi iubirea aceea nu mai exista de mult timp sau exista dar intr-o cantitate foarte mica.

Si suferi pentru ca ti se pare ca ai luptat singura pentru ceva ce pentru el nu mai exista demult.

Recomandari