Cum si-a cunoscut Andreea Esca sotul si care e secretul unei casnicii fericite

Cum si-a cunoscut Andreea Esca sotul si care e secretul unei casnicii fericite
  calendar_month        
Pentru ca Valentine`s Day se apropie, e un moment bun sa aflam secretul unei relatii de durata, mai ales cand aceasta implica vedetele.

Intr-o perioda in care cuplurile se despart pe bada rulanta, mai exista si mariaje fericite!

Andreea Esca si Alexandre Eram formeaza unul dintre cele mai admirate cupluri mondene, insa putini stiu cum a inceput povestea lor de dragoste.

Andreea e cea care a facut primul pas. A pus ochii pe Alexandre la o petrecere si destinul a vrut ca acesta sa ajunga la el.

Prietena ei, Lavinia, i-a spus ca il cunoaste si ca locuieste pe aceeasi strada cu ea si mai mult decat atat, frencezul era managerul fabricii de confectii unde se realizau sacourile stiristelor de la Pro TV.

Lavinia le-a facut cunostinta, Andreea a vizitat fabruca si incet, incet povestea de dragoste s-a infiripat.
Cei doi au acum doi copii, pe Alexia si Aris!

Alex ma sustine enorm. Ma incurajeaza, ma ambitioneaza, ma lauda si ma critica. Este mereu alaturi de mine si nu as fi putut face multe dintre lucrurile pe care le fac acum, daca nu era alaturi de mine. Imi intelege perfect profesia si pasiunea pentru ea. Ma sfatuiesc cu el, imi da idei si stie cum si cand sa ma felicite. Este un om minunat, pe care ma bucur ca l-am intalnit, spune prezentatoarea Stirilor PRO TV.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

4 zile pe meleaguri mioritice
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right