Cunoaste-ti iubitul prin ochii prietenilor

Cunoaste-ti iubitul prin ochii prietenilor
  calendar_month        
Pana cand ajungi sa-i intalnesti prietenii, probabil ca-ti cunosti iubitul destul de bine. Iar cand in sfarsit va intalniti cu totii, poti sa-ti vezi iubitul intr-o lumina noua.

Cu ajutorul amicilor si observand comportamentul iubitului pe langa acestia poti afla cateva lucruri interesante despre cel care ti-a furat inima in ultima vreme. Priveste!

Cat de competitiv este

Natura competitiva nu e neaparat ceva rau, dar reactia iubitului tau atunci cand pierde un pariu iti spune ceva despre el. De exemplu, daca nu-si poate reveni din suparare cand echipa lui preferata de fotbal pierde, probabil ca nu e un tip foarte matur. Desigur, orice barbat s-ar supara probabil. Dar daca aceasta intamplare ii strica intreaga zi, ceva nu e-n regula!

Cat de mult le-a vorbit prietenilor despre tine

Daca amicii lui te intreaba unde lucrezi, poti sa te gandesti ca iubitul tau nu le-a spus apropiatilor lui nici macar lucrurile elementare despre tine. Dar daca baietii sunt familiari cu tine, te intreaba ce-ti mai face pisica, inseamna ca cineva i-a tot batut la cap!

Capacitatea de autoironie

Oricine are un punct sensibil, dar asta nu inseamna ca devenim salbatici ori de cate ori suntem atinsi acolo. Un barbat care poate sa faca misto de el insusi e cu adevarat sexy si poti sa-l scoti in lume, caci nu te va face de ras.

E un lider sau un subordonat?

In orice echipa exista cineva care detine puterea - care alege filmul, care face cinste primul - si e interesant de vazut daca iubitul tau detine in grupul sau de prieteni un rol pasiv sau impunator. Imi plac barbatii carora le place sa detina controlul, dar nu si cei care isi pierde cumpatul cand lucrurile nu merg dupa cum vrea el.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Lenjerie invizibila
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right