Dating-ul online: care sunt cele mai comune minciuni spuse de barbati?

Dating-ul online: care sunt cele mai comune minciuni spuse de barbati?
  calendar_month        
Crezi ca profilul lui de pe site-ul de matrimoniale suna prea bine pentru a fi adevarat? Ai si de ce sa fii suspicioasa, mai ales ca majoritatea profilelor de pe site-urile de dating online sunt inselatoare.

Un studiu releva faptul ca 80% dintre userii site-urilor matrimoniale mint cand vine vorba de inaltime, greutate sau varsta.

Iata care sunt cele mai frecvente minciuni de pe site-urile de dating si cum sa-ti dai seama de ele.

Inaltimea

Atat femeile cat si barbatii mint cand vine vorba de inaltime, dar barbatii sunt de doua ori mai susceptibili de a minti in legatura cu acest aspect. Totusi nu-i putem invinovati mai ales ca se stie ca femeile prefera barbatii mai inalti. Un alt studiu spune ca barbatii inalti primesc mai multe mesaje de la femei, pe cand femeile scunde atrag atentia mai mult decat cele inalte.

Greutatea

Oamenii mint pentru a se infrumuseeta, nu mint pentru ca sunt mincinosi. Un studiu legat de greutate spune ca barbatii scad in jur de 3.5 kilograme. Daca si tu vrei sa minti asupra greutatii, mai bine sari de tot peste acest aspect sau uita-te mai atent, caci unele site-uri ofera varinate.

Fizicul

Nu-i asa ca ai observat ca multi barbati scriu despre ei ca sunt atletici si tonifiati, pe cand realitatea este alta? Fotografiile pe care barbatii le pun pe site sunt relevante, iar un alt mod de a-ti da seama daca chiar este atletic este sa te uiti la activitatile pe care le face.

Varsta

Tot in urma unui studiu realizat cu userii unui site de dating a rezultat ca aproape o treime dintre barbati au admins ca au mintit in legatura cu varsta, in comparatie cu doar 17% dintre femei. Daca unii au exagerat de-a dreptul, scazand cu 10 ani varsta lor, in general barbatii scad cu un an sau doi varsta reala.

Venitul si locul de munca

Daca vrei sa afli cat castiga un barbat de pe un site de dating, taie cu 40% din suma pe care a trecut-o acolo. Barbatii stiu ca acest aspect este important pentru femei, asa ca la acest capitol exagereaza cel mai mult.

In legatura cu locul de munca barbatii mint asupra denumirii jobului si a pozitiei la locul de munca.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

:(
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right