De ce are nevoie un barbat pentru a fi fidel

De ce are nevoie un barbat pentru a fi fidel
  calendar_month        
Orice femeie isi doreste un partener credincios, insa nu toate urmasele Evei tin cont cu adevarat de lucrurile de care un barbat are nevoie pentru a fi fidel.

Constrangerile exagerate, lipsa afectiunii in cuplu si increderea subreda sunt factori frecventi care conduc la infidelitate. Iata cum poti sa iti tii jumatatea alaturi de tine si sa ai exclusivitate in sufletul si in patul lui.


Atunci cand un barbat insala, vina ii apartine in cea mai mare parte. De cele mai multe ori insa, un barbat decide sa nu mai fie fidel, dar nici sa se lipseasca de confortul unei relatii stabile. Exista mai multe lucruri pe care le poti face pentru a consolida loialitatea de care da dovada iubitul tau. In fond, actiunile sale sunt influentate in mod direct de comportamentul tau in cuplu.

Libertate

Conceptul de "libertate" in cuplu este gresit inteles si confundat cu "relatia deschisa" (acceptul mutual de a avea relatii intime cu alti parteneri). Acest ingredient esential pentru fidelitatea unui barbat este spatiul personal pe care il ofera femeia, posibilitatea de a-si exprima o opinie fara teama de a fi judecat si confortul de a-si trai viata asa cum ii place, fara constrangeri exagerate.

Cand ii verifici telefonul mobil in fiecare seara, il sufoci cu apeluri de "verificare" cand nu sunteti impreuna si faci un mare caz din complimentul pe care acesta l-a facut unei prietene, il determini in mod inconstient sa calce stramb. Ofera-i libertatea de a sta langa tine pentru isi doreste sa fie cu o fiinta adorabila, intelegatoare, deschisa si afectuoasa!

Atentie

In mod surprinzator, un procent covarsitor de barbati ajung sa isi insele partenerele (mai ales emotional), pentru ca nu mai primesc atentia de care au nevoie in intimitate. Este normal sa nu mai ai acelasi avant de la inceputul relatiei de a-l asculta si de a-i respecta opiniile, insa ai grija sa nu te transformi intr-un bloc de gheata. Mai devreme sau mai tarziu, va ceda in fata unei alte femei dispuse sa fie numai ochi si urechi pentru el!

Diversitate

Nevoia de nou este un alt impuls care motiveaza puternic un barbat sa ajunga in patul unei alte femei. Reinventeaza-te permanent, incearca sa renunti la prejudecati si suprinde-l din cand in cand in intimitate cu o lenjerie sexy, cu o miscare provocatoare sau cu un rasfat sexual inedit.

Apreciere

Ego-ul masculin joaca un rol mai important decat crezi in relatia voastra. Ai grija sa i-l hranesti in permanenta si sa il faci sa se simta dorit, pentru ca nimic nu ii alimenteaza mai bine stima de sine. In absenta aprecierilor din partea ta, va cauta reconfirmari in alta parte.

Incredere

Daca increderea dintre voi este deplina, sunt foarte slabe sansele sa te tradeze. Simpla banuiala confirmata intr-o oarecare masura ca i-ai fi necredincioasa este suficienta pentru ca el sa caute razbunare si sa considere ca are tot dreptul sa intre in dormitorul altei femei. Vei primi intotdeauna ceea ce daruiesti.

Afectiune

Un barbat poate sa insele atunci cand nu se mai simte conectat emotional de femeia alaturi de care are o relatie de mult timp. Separarea este dificila, iar calea mai usoara este sa se "hraneasca" din plin cu afectiune din alte surse. Fa-l sa se simta iubit, saruta-l cat mai des, comunica-i sentimentele tale si va fi cel mai fericit alaturi de tine.

Acceptare

Accepta-l exact asa cum este si nu incerca sa il schimbi. Este foarte important pentru un barbat sa poata trai in propria piele, altfel nu va rezista multa vreme incercand sa fie altcineva.Autor: A. Dobrin

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ajungi blog-er la 50 de ani?
  • person

    "daca am stii sa facem un singur lucru bine, nu am mai fii romani"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right