De ce platesc barbatii pentru sex?

De ce platesc barbatii pentru sex?
  calendar_month        
Pentru ca sunt porci, din disperare, pentru ca sunt manati de obiectul ala din pantalonii lor, pentru ca nu trebuie sa se chinuie, pentru ca pot - ar spune femeile. Motivatiile sunt insa mult mai diverse, si nu toti barbatii aleg sa plateasca pentru sex. Probabil multi dintre ei au facut-o o data, in adolescenta, dar nu toti au continuat.

Si totusi, ce fel de barbati ar plati pentru o partida de sex?

Lipsa de incredere

Din pacate (pentru ei) atitudinea aceea de macho si Don Juan, pe cat de stereotipica ar fi ea, nu se aplica tuturor barbatilor. Multora dintre ei le lipseste efectiv curajul de a aborda o femeie dar… au si ei nevoile lor. Si, intre a infrunta tremuratul mainilor si stropii de sudoare de pe frunte, atunci cand se chinuie sa agate o femeie intr-un bar, si a opri masina la primul colt intr-un cartier rau famat, de multe ori aleg varianta a doua.Un "barbat adevarat"

In cele din urma, un anume domn cunoaste o frumoasa duduie. Si ies impreuna, o data, de doua, de zece ori, apoi ea ii cunoaste prietenii, si familia, colegii, si in cele din urma toata istoria personala... Nici nu stie cum s-a intamplat, dar acum ea are grija ca el sa-si puna fularul, sa ia micul dejun inainte de a-si bea cafeaua, si isi ia pastilele atunci cand e racit. La inceput obisnuia sa-i spuna "iubita", "pisi", "buburuza mea", acum se aude din ce in ce mai des spunand "da, mama!" O escapada din cand in cand la fetite ii reconfirma ca e un om normal, un barbat adevarat. In plus isi poate pune in aplicare cele mai perverse fantezii, ce nu i le-ar putea impartasi fiintei materne de acasa.

Fanteziile sexuale

Putini barbati isi pot convinge partenera sa participe la un menage a trois , sau sa aduca in dormitor cine stie ce gadget sexual pe care l-a descoperit el de curand. Dar nu-i nimic, noroc ca exista "fetitele". Ai bani? Esti fericit. Dai frumos un telefon, si numaidecat apar la usa trei dudui sumar imbracate gata de a se supune placerilor tale, ca niste scolarite ascultatoare.

Fast sex

Aflat in masina, in drum spre casa, la ora 9 seara, dupa cateva sedinte, si prea multe ore state peste program la munca, intrezareste, la semafor, dragutele domnisoare in fustite scurte ce abia asteapta sa-si ofere favorurile sexuale. Si ce alta metoda mai buna de a se destresa dupa o zi grea, decat o partida de sex rapid? Fara batai de cap, fara flori, plimbari, invitatii la cinema sau restaurant. Trebuie doar sa faca un semn si domnisoara s-a si suit in masina. Pana la urma, in lumea moderna in care traim totul se desfasoara intr-un ritm din ce in ce mai alert si, la fel cum ia pranzul la fast-food, de ce n-ar avea parte si de fast sex?

Recomandari