De ce vor barbatii fete rele

De ce vor barbatii fete rele
  calendar_month        
Esti partenera perfecta. Frumoasa, devreme acasa, confidenta perfecta si cea care ii inghite toate toanele. Cum sa vrea altceva, cand tu esti femeia ideala pentru el?

Hmm, mai gandeste-te…

Pai ce si-ar putea dori in plus? Poate o femeie exact opusul tau. Fata buna doreste sa-l vada non-stop, sa-l tina de mana si sa-i vorbeasca despre casatorie. Fata rea, in schimb, il vede doar cand are ea chef, de cele mai multe ori doar pentru sex sau pentru ca are nevoie de companie in club. Si te mai intrebi cum si-ar putea dori altceva?

Ii monopolizezi tot timpul

Iti place sau nu, barbatii fug de angajamentul unei relatii "serioase". Vor sa aiba dreptul la timpul lor, vor sa iasa in oras cu baietii cand au chef sau sa se joace pe calculator toata noaptea. Iar o partenera care le va contoriza atent tot timpul este exact ceea ce ii sperie mai mult. Oricat de indragostiti ar parea, barbatii se eschiveaza imediat cand simt ca trebuie sa dea prea multe explicatii.Ok, il iubesti, dar pastreaza momente si pentru tine. De ce sa nu-l pui pe jar uneori? Nu sari imediat sa raspunzi atunci cand te suna si iesi singura cu prietenii ori de cate ori ai ocazia. Cu siguranta atunci cand vei fi mai putin disponibila pentru el va incerca prin toate mijloacele sa afle ce se intampla, ce e cu tine, de ce nu il suni.

Macho sau pisoias?

Cu siguranta barbatii sunt orgoliosi, vor sa para mereu tipii cei duri dar vor fi imediat pusi cu botul pe labe de o femeie puternica. Chiar si cel mai dur barbat isi doreste sa fie dominat in pat, macar din cand in cand.

Da, il iubesti. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie mustrat niciodata. Nu spun acum sa il cicalesti tot timpul (ar fi o mare greseala) dar din cand in cand trebuie sa-ti mai impui si tu punctul de vedere. Va aprecia. Si stii ce va mai aprecia? Sa-ti impui punctul de vedere in pat. Nu astepta sa fii mereu abordata, ia si tu initiativa din cand in cand si va fi foarte placut surprins.

Vanatorul din el

El are un plan de atac si nu-l va pune in aplicare decat atunci cand trofeul e pe masura. Oricat ar "saliva" el la fetele ce danseaza la bara, spiritul de vanator din el viseaza la fata adorata de toti si cucerita de nimeni. Undeva in mintea barbatilor si-a facut loc ideea ca in spatele zidurilor de piatra ale cetatii se afla dulcele nectar al zeilor.

Pastreaza cat mai mult mister, fii imprevizibila si nu-l lasa sa ghiceasca mereu urmatoarea ta miscare. Nu-l sufoca cu telefoane si tot felul de sentimentalisme specific feminine. Atunci cand ii vorbest fii sigura pe tine. Nici nu-si va da seama ca e mai degraba vanat decat vanator. Iti va pica imediat in capcana.

Recomandari