Despre prietenie

Despre prietenie
  calendar_month        
Intr-o prietenie, lucrul cel mai greu nu este de a ne da pe fata defectele dinaintea unui prieten, ci de a-l face sa si le vada pe ale lui (La Rochefoucauld).


Ciudat, noi fetele, femeile (sexul feminin in general, pentru ca nu stiu cum sta treaba la barbati) avem nevoie de prietenie. Cand scriu prietenie ma refer la prietenia dintre noi fetele, prietenie care uneori este cladita pe o minciuna.
Minciuna... pentru ca ne este greu sa ne spunem punctul de vedere de teama sa nu se rupa relatia, de teama sa nu dispara tot, pentru ca pana la urma avem nevoie de cealalta persoana sa ne fie alaturi fie atunci cand te desparti de tipul acela care parea perfect, fie cand esti foarte fericita si vrei sa vorbesti despre asta, si atunci la cine poti apela... daca nu la prietena ta... atunci la cine?

PROBLEMA: As vrea uneori sa ii spun prietenei mele ca ma deranjeaza faptul ca sunt pe locul doi, daca este prezent si iubitul ei, dar ma gandesc ca asta ar putea sa strice relatia.

RASPUNS: Greu de raspuns, de fapt daca iti iei inima in dinti si expui problemele risti sa ramai fara prietena, daca tii totul pentru tine la un moment dat s-ar putea sa discuti despre aceasta problema cu altcineva decat cu prietena ta, s-atunci poti considera asta barfa.

Oricum ai da-o, oricum ai intoarce-o, tot urat va iesi.

Ajungi in punctul in care te intrebi pana la urma iti trebuie prietena?
Sau ar fi mai bun un prieten?

Recomandari