Familia lui: fa-o sa te iubeasca!

Familia lui: fa-o sa te iubeasca!
  calendar_month        
El te adora, dar familia lui te iubeste? Desi n-ar trebui sa renunti la iubirea vietii tale doar pentru ca soacra nu te place, cu siguranta iubitul tau si-ar dori o sotie care sa se faca iubita de cei dragi lui si impreuna sa formati o familie mare si fericita.

Chiar vrei sa-l pui in situatia sa aleaga intre familia lui si tine? Iti spunem noi, nu! Iata cateva metode prin care ii poti vraji familia!

Vino sa-i cunosti

Daca vei continua sa-i eviti, parintii lui vor considera ca nu dai doi bani pe ei. Accepta invitatiile la cina si ia parte la traditiile de familie. Daca zambesti si suporti, nu numai ca iubitul te va aprecia, dar te va vedea cu ochi mai binevoitori.

Ofera sa ajuti

Mergeti la ai lui pentru o petrecere? Ofera-te sa asezi pe masa farfuriile sau sa cureti masa. Sora lui aplica pentru un job pentru prima data? Ofera-te sa te uiti peste CV-ul ei sau ajut-o scrisoarea de intentie.

Invita-i la cina

Familia lui va invita mereu la cina si intotdeauna va dau si mancare pentru acasa. Ar fi cazul sa le intoarceti si voi gestul si sa-i invitati intr-o seara la cina. Astfel, soacra va vedea ca esti capabila sa ai grija de baietelul ei adorabil.

Arata-te preocupata de soarta lor

Fa un efort pentru a-ti aminti de zilele lor de nastere, fa gesturi dragute pentru ei si du-le daruri.

Controleaza-te

Poate n-ar trebui sa le dai parintilor lui detalii picante despre relatia voastra. Sau cel putin nu la inceput. Lasa-i mai intai sa te cunoasca si apoi poti sa le dai cateva indicii despre viata voastra sexuala. Nu sta in poala lui si pastreaza saruturile prelungi pentru mai tarziu. Si nu folosi limba!

Accepta sfaturile lor

Atunci cand parintii lui iti ofera sfaturi nesolicitate, incearca sa-i intelegi. Fac asta pentru ca le pasa, pentru ca au mai multa experienta decat voi si pentru ca vor cu adevarat sa va ajute.

Nu-ti critica iubitul in fata lor

Cand vorbesti cu mama lui, incearca sa-ti amintesti ca aceasta femeie i-a dat nastere iubitului tau si l-a crescut in ultimii 30 ani. Daca ea simte ca esti o amenintare pentru copilul ei, iti va pune bete-n roate.

Nu-i critica familia

Daca au pareri religioase si politice diferite de ale tale, nu le baga in seama. Nu-ti ascunde opiniile, dar nici nu incerca sa-i convingi ca se insala. Zambeste si spune ca nu esti de acord cu ei.

Recomandari