Femeia superioara

Femeia superioara
  calendar_month        
Femeile au puterea de a-i manevra pe barbati dar trebuie sa stie cum sa faca acest lucru pentru a obtine ce vor,nu neaparat din punct de vedere materialist. Si sa fim sincere. Nu e de preferat sa iesi in oras cu un barbat care sa-ti poata face cinste cu un suc sau...altceva, sa nu sa fie fata obligata sa-i plateasca si lui consumatia?

Femeile vor sa fie iubite de exemplu. Dar cum sa-l faci sa ramana mai mult timp langa tine si sa nu se duca la alta? Trebuie sa-i dai falsa impresie ca `el` este `stapanul` sa creada ca el are ultimul cuvant si tot timpul femeia sa aiba un `as in maneca `astfel incat la nevoie sa poata sa-l surprinda. El nu trebuie sa stie niciodata taina cea mai adanca din sufletul femeii. Ea trebuie sa ramana acolo si sa o stie doar ea.

Acum sa nu ma intelegeti gresit.Nu ma refeream la infidelitate sau ceva asemanator.Ma refeream doar la gandurile tale cele mai adanci care trebuie sa le stii doar tu si nimeni altcineva. Daca cineva iti cunoaste taina profita de acest lucru si o sa-i fie mult mai usor sa te faca sa suferi.

Se spune ca barbatul este `capul` dar femeia este gatul si il duce in directia in care vrea ea. Pur si simplu trebuie sa te lasi condusa de instinct. Femeile au in sange chestia asta si daca isi folosesc talentele pot oricand sa-si demonstreze suprematia trebuie doar sa vrea. Daca femeile ar dispune si de forta fizica a barbatului nu ar exista nici o urma de indoiala de superioritatea femeilor dar cum ei au forta...femeile au mintea..bine..nu exista padure fara uscaturi ..mai exista si exceptii.S e poate sa mai fie si invers dar mai rar.

Nu suntem singure in Univers de aceea poate tot farmecul vietii il constituie acest `razboi` dintre femei si barbati. Trebuie aplicata legea junglei `Cel mai bun castiga`. Intodeauna.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nu azi
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Eveline Aurie
Shop Ele.rochevron_right