Intreband barbatii

Intreband barbatii
  calendar_month        
M-am gandit: decat sa-mi dau eu cu presupusul aici mai bine sa intreb direct barbatii: Ce vreti voi de la femei?

Fireste, dupa cum va asteptati, primul lor raspuns a fost "sex". Mda, bine, asta stiam. Dar hai ca va mai dau o sansa. Deci, in afara de sex, ce vreti voi de la o femeie?

Ummm aici au stat vreo doua secunde si s-au gandit dupa care marea majoritate au raspuns: "surpriza". Adica ei vor constant ceva nou, vor sa fie surprinsi, vor ca persoana iubita sa fie in fiecare zi altfel. Barbatii se sperie de monotonie ca de moarte. Oare nu cer cam mult?


Unul din ei mi-a spus: voi femeile vreti siguranta, noi vrem "entertainment".
Bine, bine, om vrea noi siguranta, ca e instinctul ala matern care nu prea ne da de ales. Ca doar n-o sa crestem un copil cu sapte barbati. Dar oare noi nu vrem surpriza? Adica nu vrem si noi ca in fiecare zi sa descoperim o alta fata a persoanei iubite? Nu vrem si noi sa ne tresara inima cand il vedem, sa simtim si noi fluturasii aia in stomac in fiecare zi?Sincer acum. Intr-o relatie monotona si seaca iti vine mai degraba s-o lasi naiba de siguranta si sa te duci sa-ti traiesti a doua adolescenta. Eh si atunci, suntem noi oare atat de diferiti? Sa vedem…

Un alt raspuns destul de frecvent a fost: o femeie puternica, cu picioarele pe pamant care sa stie ce vrea. Mda, totul bine si frumos pana iese la iveala si partea a doua - se simt amenintati de femei puternice. Binenteles ca nu au spus-o direct, dar daca ai o discutie cu ei o lasa sa se vada cu atata usurinta.
Mai exact, ei vor ca noi sa ne descurcam singure, vor sa fim remarcate si apreciate in societate, vor sa fim rationale si sa putem lua singure niste decizii competente. Dar niciodata sa nu fim mai bune decat ei. Adica ok, esti tu femeie desteapta si independenta, dar sa-i mai ceri si lui sfatul din cand in cand, sa se simta si el important. Doar toti barbatii vor sa fie Superman. Altfel, se va simti complexat de faptul ca nu ai nevoie de el si s-ar putea sa fuga sa-si caute o "fecioara la ananghie".

Ei si ce mai zici in situatia asta? Adica ei le vor pe toate? Bun, nici o problema, facem noi un efort si le dam si asta. Dar ei ce ne ofera noua? Mai exact: noi ce vrem de la barbati?

Ce ati zice sa discutam despre asta pe forum si dupa poate facem un articol. Cine stie, l-or citi si barbatii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Consultanta in fonduri europene nerambursabile
  • person

    "despre fonduri europene nerambursabile"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right