Iubire - vremurile se schimba!

Iubire - vremurile se schimba!
  calendar_month        
Evolutia femeii in societate a facut ca tot ceea ce bunicile noastre considerau imoral in iubire sa fie in prezent cat se poate de normal si la ordinea zilei.

Iata 3 reguli de altadata ce trebuiau respectate de femei. Ele te vor face sa razi si iti vor aminti cat de norocoasa esti ca te-ai nascut dupa anii `70!


O femeie nu trebuie niciodata sa-si manifeste interesul

Evident, avansurile nu trebuiau facute decat de domni. Femeii ii revenea rolul pasiv, de a astepta cumintica sa fie bagata in seama. Ce bine e acum cand poti lua taurul de coarne, participand activ la procesul de "recrutare amoroasa"!

In timp ce unele femei prefera tot abordarea rezervata, altele revendica acest drept de a face ele primul pas. Asadar, nu ezita sa initiezi o conversatie cu un candidat dragut de pe un site de dating sau sa-l suni dupa intalnire si sa-l anunti ca ti-a facut placere compania lui. Punem pariu ca va fi impresionat de gestul tau!

Femeia trebuie sa fie mereu frumoasa pentru barbatul ei

Desi femeile continua sa se faca frumoase prin metode si tehnologii din ce in ce mai elaborate, acest lucru nu mai are prea multe de-a face cu obligatia din trecut.

Atunci fusta trebuia sa fie bine calcata, rujul pe buze, pantalonii la dunga si perlele la gat! Iar toate acestea trebuiau sa ramana la fel de dimineata pana seara!

Astazi femeile se aranjeaza mai ales la ocaziile importante, iar in rest poarta tinute casual, relaxate dupa o zi obositoare la serviciu, fara sa le fie teama de privirea dezaprobatoare a sotului!

O femeie nu trebuie niciodata sa-si manifeste placerea sexuala

Iata un sfat care era litera de lege cu cateva generatii in urma! Daca femeia ceda prea usor tentatiilor carnale, barbatul nu mai avea niciun interes s-o ia de nevasta.

In zilele noastre, desi unele specimene masculine inca mai desconsidera o femeie care cedeaza rapid, acestia nu mai reprezinta totusi majoritatea.

Astazi femeile pot avea o viata sexuala implinita, cu sau fara mariaj. Pe scurt: ceea ce se intampla de la brau in jos nu le priveste decat pe ele si pe nimeni altcineva!


Autor: Nuage

Recomandari