La agatat in pub

La agatat in pub
  calendar_month        
E vineri seara, o alta zi de munca s-a terminat si in mintea ta se prevede un week-end plin de socializari si activitati din cele mai nebunesti. Iti pui rochia de primenit si pornesti la atac.

Iti suni prietenele si le spui ca in seara asta faceti clubbing. Incepeti cu barul X in care stii tu ca marfa e buna - multi tipi pregatiti sa se lase fermecati de tine. Esti increzatoare si ai un feeling ca vei agata pestele cel mare.

Va suna cunoscut acest scenariu? Sunt sigura ca da! Fiecare dintre noi a apelat la acest tertip si a iesit la agatat in cluburi pentru a-si face noi cunostiinte.

A iesi la agatat este un trend, fie ca esti in oras si iesi la un pub de fitze, fie ca esti in provincie si te duci la caminul cultural, ideea e aceeasi: orice lucru bun cu sanse de reusita trebuie facut cu cap. Se impun niste pasi care trebuie urmati cu strictete

Care sunt acesti pasi?

In primul rand se pune cea mai noua achizitie vestimentara luata neaparat din Mall, se abuzeaza de parfum, farduri si alte accesorii care te fac sa stralucesti precum farul din Constanta si se iese in cel mai fancy club, dupa preferintele.

Se ia un grup de prietene cu japca, daca nu doresc de buna voie, si se colinda prin cluburi de toate felurile.Se bea inainte un shot sanatos de tequilla pentru a putea capata curaj si unicitate. Se alege un tip pe gustul fiecareia, inalt, scund, frumos, urat, sport, elegant etc. si se trece la atac.

Se intra in vorba cu exponatul ales printr-o replica gen: "Ai un foc?", " Imi pari atat de cunoscut" sau varianta mai directa: " Dansezi?".

Observatie: Daca in locul pubului de fitze, te afli la caminul cultural ai de ales intre variantele: "Papusa, bem o ciorba", " Crezi in dragoste la prima vedere sau mai trebuie sa trec o data?" sau varianta mai directa: "Esti frumoasa, mancati-as, punem de-o hora?" .

Dupa ce exponatul intra in joc, se scot toate armele de seductie la inaintare si se profita din plin. Exponatul va fi ravasit complet, nu va mai sti de el si va termina prin a-ti face propuneri indecente.

In cazul acesta, va retrageti in intimitate si continuati petrecere. In caz contrar, iti rogi prietena, tu fiind intr-o stare de constienta precara, sa-ti comande un taxi pana acasa.

A doua zi, se bea apa din belsug, se ia un analgezic puternic si se doarme pana la unu dupa-amiaza. Seara se incepe o noua sesiune de clubbing.

Recomandari