Lectii de viata de la vedete: ce sa nu faci intr-o relatie

Lectii de viata de la vedete: ce sa nu faci intr-o relatie
  calendar_month        
De obicei, relatiile dintre celebritati sunt bune pentru a aparea pe prima pagina a revistelor de scandal ca exemple negative, insa putem sa recunoastem ca avem ce invata din situatiile lor, bune sau proaste.1. Sa nu ai niciodata o casnicie deschisa!
87176.jpg


Courtney Cox a invatat pe pielea sa ce inseamna sa fii prea deschisa in relatia cu sotul. Ea si David Arquette au hotarat, de comun acord, sa se culce si cu alte persoane, in timpul casniciei. Rezultatul? Au ajuns sa se desparta din cauza lipsei de pasiune... din casnicie.

2. Sa nu ai niciodata o relatie cu un barbat badaran!
87179.jpg


Poate ca suntem atrase instinctiv de barbatii duri si rebeli, insa cei care ne trateaza urat si nu ne respecta nu merita nici un fel de atentie. Rihanna nu a ezitat nici o clipa sa isi paraseasca iubitul, pe solistul Chris Brown, dupa ce acesta a lovit-o, in 2009, chiar daca relatia lor mergea perfect si pareau de nedespartit.
Odata cu pierderea iubitului, si-a castigat respectul intregii lumi pentru ca a avut curajul sa-l denunte pe acesta.

3. Nu discuta despre finalul relatiei inainte ca acesta sa existe!
87178.jpg


Taylor Swift compune melodii in care le canta viitorilor iubiti ca finalul relatiilor cu ei ii aduc inspiratia de care are nevoie ca sa ajunga in topuri.
Poate nu exista nici o legatura cu muzica ei, dar gurile rele spun ca relatia dintre ea si actorul Jake Gyllenhaal merge catre un final previzibil, exact cum ne spun si melodiile lui Taylor.

4. Nu face publice toate detaliile relatiei tale!
87177.jpg


Casnicia dintre Jon si Kate Gosselin parea pecetluita pe viata, mai ales dupa succesul celebrei emisiuni "John si Kate plus 8", insa chiar lipsa oricarei urme de intimitate si transformarea vietii private intr-o scena cu milioane de telespectatori le-a venit de hac celor doi.
De aceea, ar fi bine sa pastrezi numai pentru voi detaliile relatiei si sa te bucuri in tacere de realizarile voastre.

5. Sa nu crezi in perfectiune!
87180.jpg


Cand unul dintre cei mai buni si bogati sportivi din lume s-a insurat cu o blonda superba, nimeni n-ar fi crezut ca poate exista vreun motiv care sa-i desparta. Insa Tiger Woods a inselat-o pe Elin Nordegren, iar scandalul lor a tinut mult timp prima pagina a ziarelor de scandal.
De aici, ne dam seama ca dramele sentimentale nu-i vor ocoli nici pe cei care se bucura de averi colosale, faima mondiala sau un fizic de nota 10. Si dragostea celor bogati si celebri are nevoie de incredere, devotament si munca multa.

6. Sa nu-ti lasi iubitul singur prea mult!
59354.jpg


Casnicia dintre Jesse James si Sandra Bullock avea sanse maxime de reusita, mai ales ca actrita a crezut ca a gasit varianta sa-si tina sotul ocupat: infierea unui copil. Vestea ca acesta a inselat-o nu i-a lasat, insa, prea multe variante Sandrei, care a ales divortul. Una dintre "scuzele" infidelului a fost ca petrecea prea mult timp singur, Sandra find mai mereu plecata la filmari.
Poate ca Sandra ar fi trebuit sa-si dea seama ca un dependent de sex ca Jesse nu are sanse sa stea prea mult singur. Se pare ca unica ocupatie pentru barbatii nesupravegheati este gasirea unei femei care sa-i supravegheze atent, asa ca stii ce ai de facut mai departe.
Autor: Ioana Stanciulescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dupa 21 de zile
  • person

    "to live remains an art which everyone must learn, and which no one can teach. havelock ellis"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right