Locuri in care n-ar trebui niciodata sa cauti iubirea

Locuri in care n-ar trebui niciodata sa cauti iubirea
  calendar_month        
Stop! Nu aici! Exista locuri in care ar trebui sa fie interzise escapadele amoroase.

Oricat de mult ti-ai dori si te-ar atrage tipul, pur si simplu nu merita sa-ti strici viata din cauza lui!

Iata care sunt partenerii interzisi si locurile in care ii poti gasi!

Chiriasul din blocul in care locuiesti

Sigur, la inceput e bine, o aventura cu tipa tare de la primul etaj. Dar sa va povestesc ce-a patit prietenul meu Dan. El locuia deasupra tipei cu care avea o relatie de cateva luni. Dupa ce s-au despartit, a auzit-o de cateva ori strigand: Stiu ca esti cu cineva in casa. Cine e? Super ciudat! Tipul se pregatea sa se mute de acolo, caci isi gasise o chirie mai ieftina in alta parte, cand s-a pomenit cu fosta la usa, plansa toata, care venise sa-l anunte ca pleaca din bloc, caci nu mai suporta sa-l vada cu altele.

Psihologul

Oameni buni, pur si simplu nu-i a buna cand persoana care ar trebui sa te ajute sa-ti rezolvi drama vietii tale devine cel care o creaza!Colegul de serviciu

Mama spune mereu: Nu-ti face nevoile acolo unde mananci!. Eu iti spun, in mod similar: Nu cauta iubirea in locul unde ar trebui sa muncesti. Gandeste-te de doua ori inainte sa-l lasi pe colegul de serviciu sa-si inmoaie penita in calimara ta cu cerneala. Va trebui sa-l vezi in fiecare zi si sa te comporti profesional in fata lui de la ora 9 pana la 5. Daca esti convinsa ca va iubiti si ca relatia va fi de durata, asta e altceva. Dar aventurile la birou nu se pot incheia altfel decat prost.

Dentistul

Dentistii sunt party animals. O prietena nebuna de-ale mele, Cristina, a iesit in oras de cateva ori cu dentistul ei, mergeau in cluburi tot timpul, ii cumpara bijuterii scumpe, pana cand si-a iesit din pepeni cand tipa a incercat sa-i dea papucii. O suna tot timpul, aparea la usa ei in mijlocul noptii, si se pare ca dentistul era si casatorit (desi Cristina nu stia asta la inceput). De cand am auzit povestea ei, mi-e si frica sa ma mai duc la el sa-mi rezolve dintii. Concluzia: relatiile cu oameni nepotriviti iti pot pune in pericol igiena orala.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Frantura -16-
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right