Lucruri normale intr-o relatie

Lucruri normale intr-o relatie
  calendar_month        
Ce inseamna normal intr-o relatie? Si cum te poti compara cu alti oameni? Iti spunem ce lucruri sunt declarate normale de alte cupluri, sa nu mai crezi ca relatia ta de iubire e asa de ciudata!

1. Tacerile lungi
Partenerii care formeaza de multa vreme un cuplu ajung sa se cunoasca foarte bine si nu mai au nevoie sa deschida unele subiecte de discutie, deoarece cunosc deja opinia celuilalt.

2. Nevoia de spatiu
Doar cateii vor sa fie calare, unul peste altul, dar si ei se satura de asta pana la urma.3. Te gandesti la altceva in timp ce faci sex
Nu cred ca e cineva care in timp ce face sex sa nu-si aminteasca, macar o data, ca a uitat geamurile masinii deschise sau lumina aprinsa in bucatarie!

4. Te gandesti la "cel care ti-a scapat"
Fiecare femeie are cate un iubit imaginar sau unul real, cu care n-a mers relatia, sau o vedeta (actor, muzician) la care viseaza in secret. Exista acel gand "Ce-ar fi daca...", care mai apare din cand in cand.

5. Vrei sa fugi
Uneori viata e grea sau plictisitoare, asa e ea. Sau cateodata te simti subapreciata si muncita peste puterile tale. Uneori vrei sa lasi totul in urma. E normal, dar trece!

6. Esti enervata de obiceiurile partenerului
Daca ai noroc, e doar un obicei. Multi oameni nu suporta cel putin un obicei al partenerului lor. De exemplu: sforaitul, igiena, probleme cu gura sau cu picioarele.

7. Mimezi excitatia sexuala
Uneori nu te exciti si gata, oricat te-ai stradui. Ceva nu merge cum ar trebui, dar incerci sa nu-i ranesti sentimentele partenerului.

8. Nu mai ai grija de tine ca pe vremuri
Toata lumea stie ca e important sa-ti pastrezi un corp atractiv, dar e atat de multa munca!

9. Minti
Poate ca sunt multe cupluri care nu s-au mintit niciodata, dar n-as paria pe asta!


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Drama
  • person

    "daca dragoste nu e, totul e, dar e-n zadar."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right