Mituri despre barbatul perfect

Mituri despre barbatul perfect
  calendar_month        
Ni-l imaginam, il descriem, il cautam si in cele din urma ne intrebam: Oare exista?!

Cum arata barbatul ideal, barbatul care consideri ca ar merita toata dragostea si atentia ta? In primul rand trebuie sa te intreb daca stii ce cauti. Si daca intr-adevar stii ce cauti, atunci te mai intreb ceva: oare el exista?!

Cu siguranta exista. El nu este un broscoi care se transforma in print daca il saruti, ci este un om in carne si oase. Exista si poate iubi lafel ca oricine. Ceea ce il face perfect este dragostea pe care ti-o poarta. De multe ori, cea mai frecvent intalnita greseala pe care o fac femeile este aceea de a se lasa cucerita de acel barbat care demonstreaza ca o iubeste mai tare ci nu pe acela pe care il iubeste ea.

Este paradoxal, insa desi femeile sunt sexul frumos, de cele mai multe ori ele nu se bucura de oportunitatea de a-si alege barbatul pe care il vor, ci barbatii aleg femeile pe care le vor ei. Toate acestea se explica prin faptul ca pana de curand era considerat imoral ca femeia sa flirteze si sa isi aleaga barbatul care ii placea.

In cautarea barbatului ideal, am ajuns sa-l mistificam. Datorita filmelor de dragoste, telenovelelor si literaturii siropoase, femeile si-au creat un barbat mai mult decat perfect si totodata cateva idei gresite. Haideti sa vedem o parte dintre aceste clisee create de-a lungul timpului:

Fizicul nu conteaza

Esti convinsa? Analizeaza-i nu numai silueta ci si timbrul vocal, mirosul, felul de a manca, manierele, mainile, picioarele, etc. Aceste lucruri sunt definitive. Esti sigura ca asa arata barbatul ideal?

86835.jpg

Sa ma faca sa ma simt femeie

Este demonstrat faptul ca pasiunea dureaza cativa ani si ca apoi intervine acea dragoste care este mai putin inflacarata. Daca treceti de pragul pasiunii si il atingeti pe cel al dragostei, va puteti considera un cuplu norocos. Insa nu uita ca de cele mai multe ori barbatii au sentimente confuze si nu se pricep asa de bine ca femeile sa isi analizeze si sa isi inteleaga propriile trairi, astfel ca el s-ar putea sa interpreteze stingerea inflacararii cu stingerea dragostei.

Noi il vom astepta pe acela care sa inteleaga foarte bine aceste trepte ale iubirii, insa el va intarzia sa apara. De ce? Pentru ca poate un astfel de barbat nu exista, ci este rodul idealizarii, filmelor si imaginatiei noastre.

Sa ma iubeasca neconditionat si nemotivat

Niciodata nu trebuie sa lasam garda jos. Dragostea este un lucru pe care trebuie sa il meritam si pe care trebuie sa il intreii zilnic. Barbatul ideal trebuie sa merite intotdeauna dragostea ta si sa faca demersuri in acest sens. Atentie insa: si reciproca este valabila.

Sa nu existe altcineva pe pamant in afara noastra

Este o mare minciuna ce denota un romantism pueril si comercial. Oricat de perfect sau mai mult decat perfect ar fi un barbat, este imposibil sa traiesti fara alte persoane in jur, fara prieteni sau familie.

Recomandari