Numerologie: cum este barbatul de langa tine

Numerologie: cum este barbatul de langa tine
  calendar_month        
Cifrele sunt de mare ajutor atunci cand vrei sa afli daca barbatul de langa tine este potrivit si daca relatia voastra are un viitor. In acest sens, numerologii au descoperit o formula care iti indica daca iubitul tau este cel pe care ti-l doresti langa tine pentru tot restul vietii.

Iata ce ai de facut in acest sens:


Pasul 1 - Scrie pe o foaie data nasterii completa
Pasul 2 - Aduna cifrele si redu-le la o singura cifra
Exemplu: 10.12.1978 1+0+1+2+1+9+7+8 = 29; 2+9=11; 1+1=2

Rezultate si interpretare

1 - iubitul tau este este o persoana care adora aventura si care nu iti poate imagina viata fara adrenalina, fara excursii planificte in ultima clipa, fara o vacanta la mare in care sa nu se urce pe un skijet. El va aprecia intotdeauna efortul pe care l-ai depus pentru a organiza o vacanta romantica, insa intotdeauna va tanji dupa lucruri ceva ma intense.

2 - acest barbat este foarte precaut si ezita sa se deschida in fata unei persoane, chiar daca este vorba despre partenera lui de viata de ani buni. Acesta prefera sa tina doar pentru el anumite lucruri si sa nu te incarce cu informatii pe care el le considera inutile. Din pacate, este foarte posibil sa iti ascunda lucruri pe care ar trebui sa le stii.

3 - el este un optimist convins. Vede intotdeauna partea plina a paharului si nu se teme sa puna doar partile bune si frumoase in fata. El este barbatul care te va incuraja intotdeauna sa ai mai mult curaj, sa iti urmezi visul si sa nu renunti la lucrurile care te fac fericita.

4 - acesta este un barbat conservator, care are anumite reguli si principii pe care nu le va incalca niciodata. Daca esti dispusa sa faci compromisuri, aceasta relatie va functiona. Dar daca nu, singura varianta este sa pleci cat inca nu este prea tarziu.

5 - el cauta libertatea suprema si nu va accepta prea usor sa se lege de nimeni printr-un act. Daca totusi o va face, va incepe sa se simta sufocat, controlat, si va face orice ii sta in putere pentru a scapa. Daca nu esti dispusa sa ii lasi libertatea de care are nevoie, il vei pierde incet, dar sigur.

6 - partenerul tau este o persoana foarte responsabila, care se gandeste foarte mult de a lua o decizie si care planuieste totul in perspectiva, luand in calcul variantele obiective. Daca nu este multumit de un anumite lucru, nu va ezita sa il corecteze, chiar daca acest lucru inseamna ca trebuie sa iti raneasca sentimentele.

7 - nu isi poate exterioriza sentimentele, lucru care te poate face sa crezi ca nu simte nimic pentru tine. In realitate, el poate iubi foarte mult, insa faptul ca este indragostit pana peste cap nu se rezuma la buchete de flori, bomboane de ciocolata, cine romantice si clipe foarte romantice.

8 - tine neaparat sa aiba controlul asupra vietii sale, iar daca simte ca tu vrei sa il schimbi, il vei pierde foarte repede. Nu il forta sa faca schimbari bruste pentru ca nu vei obtine rezultatele pe care ti le doresti. Cel mai bine este sa discuti cu el deciziile si aspectele care il implica si sa ajungeti la un numitor comun.

9 - el crede cu toata fiinta lui intr-o iubire perfecta, pasionala si romantica. Daca iti doresti acelasi lucru, relatia voastra va fi una ideala. Perioada pe care o vei petrece alaturi de el va fi presarata cu momente dramatice, dar si cu multe clipe frumoase, de neuitat.

Autor: Corina Petrea

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zodiac zilnic 2009 pentru Berbec
  • person

    "iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right