O viata fericita in doi

O viata fericita in doi
  calendar_month        
In graba cu care incercam sa le facem pe toate intr-o zi incarcata, poate fi usor sa uiti care este lucrul de baza prin care te conectezi cu partenerul - atingerea.

Gesturile simple, dar puternice, reprezinta calea cea mai usoara de cimentare a iubirii in viata de zi cu zi.

Iar in momentele grele, doar 5 minute de conectare cu partenerul sunt de ajuns pentru a va incarca sufletul cu iubire . Ofera-i relatiei de cuplu si vietii sexuale un impuls instant cu aceste tips-uri!


Imbratisarile reprezinta sursa universala a confortului. Imbratisarea transmite protectie, comuniune si confirma ca voi doi veti ramane impreuna indiferent de provocarile pe care vi le ofera viata. Observa-ti partenerul atunci cand pare obosit sau ganditor si ofera-i o imbratisare calda.

Imbratisarea din spate, nu chiar atat de tandra ca cea din fata, ii transmite celuilalt ca desi aveti toata ziua vieti separate, seara tot la el ai vrea sa te intorci. Surprinde-ti iubitul (ai grija sa nu-l sperii) cu o imbratisare din spate in timp ce e preocupat cu o treaba, cum ar fi spalatul vaselor sau sortarea rufelor.

Fie ca e vorba de un pupic rapid sau de unul interminabil si pasional, sarutul pune sangele in miscare. Nimic nu e mai intim ca sarutul , nici macar sexul. In timp, uitam puterea lui, fiind prea grabiti sa iesim pe usa sau sa adormim extenuati. Nu uita sa-ti saruti iubitul la venire si la plecare si de cat mai multe ori intre. Intr-un loc romantic, retrageti-va undeva si saruta-l pasional 5 minute.

Tinutul de mana este un semn necomplicat al apropierii tale. Acest gest simplu ii anunta pe cei din jur ca voi doi formati un cuplu. Chiar daca nu mai sunteti la inceputul relatiei, tineti-va de mana cand mergeti pe strada si va veti aminti mereu de primele intalniri cand atingerea celuilalt trimitea scantei in tot corpul.

Mersul brat la brat are farmecul unei relatii de moda veche si arata ca puteti sa va sprijiniti unul pe celalalt. In timp ce mergeti impreuna, ia-i bratul si vei observa un sentiment instantaneu de comuniune. Daca tie si partenerului tau nu va place sa va tineti de mana, acest gest este o alternativa minunata.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Magia sarutului
  • person

    ""cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul..." (khalil gibran - profetul)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right