Parti ale corpului nostru pe care barbatii le adora

Parti ale corpului nostru pe care barbatii le adora
  calendar_month        
Solane Magnano, un model in varsta de 37 de ani si fosta Miss Argentina, a murit de curand in urma unor complicatii cauzate de o operatie estetica a posteriorului. Pare trist sa ne gandim ca a trebuit sa apeleze la chirurgie plastica pentru a aparea mai apetisanta, cand in cele din urma efectul a fost exact contrar.

Toate suntem costiente de Puterea Posteriorului, dar exista anumite limite in chinurile la care sunt dispuse femeile sa se supuna pentru a deveni mai atragatoare pentru ceilalti. Mai ales cand se pare ca barbatii prefera frumusetea naturala. Motiv pentru care ni se pare necesar sa scoatem in evidenta partile pe care barbatii le iubesc la trupurile noastre.

1. Parul nostru

Felul in care miroase suav a sampon cu vanilie toata ziua. Felul in care se odihneste liber pe chipul nostru, implorand sa fie trecut delicat dupa ureche. Felul in care straluceste, facand barbatii dornici sa-si plimbe degetele prin el.

2. Ochii nostri

Ochii nostri pot fi cu adevarat hipnotizanti pentru ei, fie ca am reusit sa stapanim sau nu acel smokey eyes look. Oare barbatilor le pasa ca purtam machiaj sau nu?

3. Pielea noastra

Cat de fina este, cerand o mangaiere sau doaua, sau poate un masaj ferm. Este unul dintre motivele pentru care barbatii vor prefera intotdeauna momente sexy cu noi decat cu vasta lor colectie de reviste porno.

4. Clavicula si curbura gatului

Este ceva in clavicula noastra ce o face irestibila pentru barbati. Poate este forma ei concava, ce o face perfecta pentru o adulmecare rapida a parfumului nostru natural sau un sarut. Dar nu ne deranjeaza deloc, din moment ce aceasta este o parte foarte erogena a corpului nostru.

5. Buricul nostru

Partea asta nu o intelegem. Pana la urma si barbatii au unul. Dar stiu eu, poate al nostru e mai sexy… de fapt cu siguranta e mai sexy.

6. Curbele noastre

Puterea din gambele noastre, mijlocul mic, soldurile noastre generoase care se leagana cand pasim, posteriorul apetisant. Totul in modul in care suntem alcatuite striga Femeie! barbatilor din viata noastra. Si pentru numele lui Dumnezeu, nu il micsorati cu interventii chirurgicale. Lucrati-l!

7. Sanii nostri

Ok. Tehnic, aceasta parte se poate include in capitolul curbe, dar sanii nostri au o anumita alura pentru barbati care nu poate fi egalata de nici o alta parte din corpul nostru. Le place sa se holbeze la ei. Iubesc sa-i atinga, sa-i sarute, sa-i foloseasca pe post de perna. Nu conteaza ce marime au. Sincer. Numai faptul ca ii ai ii innebuneste.

Barbati, am omis ceva? (Cu siguranta mai sunt multe de mentionat). Spuneti-ne si noua despre partile voastre preferate. Asigurati-ne inca o data ca iubiti o femeie naturala.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Renunta!
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Blake Rosie
Shop Ele.rochevron_right