Relatiile moderne - tot complicate!

Relatiile moderne - tot complicate!
  calendar_month        
Oamenii de stiinta sustin ca femeile se muta impreuna cu iubitii lor in speranta ca acesta e primul pas spre casatorie , in timp ce barbatii coabiteaza cu iubitele lor pentru a avea parte de mai mult sex.

Aceasta idee e veche de cand lumea, dar oare mai e ea inca de actualitate? Sau femeile si barbatii sunt in sfarsit pe aceeasi lungime de unda cand e vorba despre casatorie?


Povestea e veche: femeia se asaza la casa ei pentru ca isi doreste dragoste, iar barbatii fac acest pas pentru a se bucura de sex regulat. Pana aici, nimic spectaculos. Dar de aceasta data, cercetatorii sustin ca e chiar adevarat.

Un nou studiu al Universitatii California Hastings, publicat in Journal of Family Issues, a scos in evidenta asemanarile si deosebirile in privinta motivelor pentru care cuplurile se muta impreuna.

Desi ambele sexe sunt de acord cu beneficiile coabitarii - ce includ petrecerea timpului impreuna si impartirea cheltuielilor de intretinere, ei se contrazic la capitolul sex.

Barbatii au subliniat ca pentru ei coabitarea inseamna mai multe oportunitati pentru sex, si ca vad mutatul impreuna ca pe un "test drive", fara sa mentioneze casatoria. De cealalta parte, fetele mentioneaza dragostea ca motiv principal pentru impartirea aceluiasi spatiu cu iubitul, iar ele mentioneaza de 4 ori mai putin motivul bonusului din dormitor.

Cea mai mare temere a femeilor in privinta coabitarii cu iubitul a fost lipsa legitimitatii pe care casatoria o da unei relatii, in timp ce barbatii se tem cel mai mult cand se muta cu iubita ca acesta va fi sfarsitul vietii de burlacie.

Tu ce parere ai? Crezi ca cercetatorii au dreptate? Care ar fi motivele pentru care te-ai muta impreuna cu iubitul? Ce motive te-ar incuraja sa te muti cu iubitul?

Sexul regulat ar fi un motiv destul de bun pentru tine? Te-ai muta cu cineva in speranta ca acest lucru va duce la casatorie? Spune-ti parerea mai jos!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

haiku
  • person

    "ceea ce gandeste un om, aceea el devine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right