Rolul de amanta - este chiar atat de frumos precum pare?

Rolul de amanta - este chiar atat de frumos precum pare?
  calendar_month        
Amanta: este o femeie sexy, misterioasa, care are o relatie secreta, romantica si sexuala cu un barbat casatorit. Asta este definitia amantei in mintea barbatului. Amestecam in aceasta definitie nopti fierbinti, aventuri in camere de hotel, nopti tarzii, convorbiri telefonice seducatoare, intalniri secrete, cadouri si senzatia de a face ceva rau. Dar sa fii amanta este chiar atat de frumos precum pare?

Desigur, dar numai la inceput. Exista un sentiment aparte pe care il experimentezi fiind amanta si tocmai de aceea femeile sunt convinse sa faca asta. La inceput, amanta are toata puterea. Ea tine barbatul casatorit sub o vraja si obtine toata atentia si timpul pe care barbatul ar fi trebuit sa-l petreaca cu sotia. Tot amanta este cea la care se gandeste barbatul atunci cand este cu sotia sa. Amanta este femeia caruia barbatul ii ofera cadouri pentru a tine-o fericita. Chiar daca suna bine si frumos, totul se spulbera intr-un final, cand noutatea dispare.

Relatiile care incep prin insalaciune, de obicei se sfarsesc printr-o deceptie. Cand o femeie se ?incurca? cu un barbat casatorit, aceasta nu vrea sa vada si jumatatea goala a paharului, aceea ca barbatul este un infidel si nu este un partener de incredere. Chiar daca singurul castigator in aceasta ecuatie este barbatul, amanta de obicei refuza sa se vada ca o victima.

Barbatul rareori isi paraseste nevasta si familia pentru amanta, chiar daca pe parcursul aventurii, el promite amantei, ca intr-o zi vor fi impreuna. Aceasta din urma se agata de o fantezie, sperand ca barbatul va fi numai al ei si asa incepe o lunga calatorie emotionala dureroasa, plina de asteptare si tristete.

Chiar daca in unele cazuri barbatul isi paraseste nevasta si se casatoreste cu amanta, de foarte multe ori relatia nu rezista, din cauza debutului ei, total lipsit de o baza solida si de incredere. Mai mult, chiar daca cei doi se iubesc, relatia este influentata de faptul ca ambii stiu ca partenerul este capabil sa insele.

Relatiile dintre barbati si amante nu ajung prea departe in general, deoarece el nu-si va abandona nevasta. Intr-un moment s-ar putea sa creada asta, dar sentimentul de responsabilitate si loialitate fata de sotie si familie va triumfa intr-un final. Multi dintre barbatii care inseala, au aceste aventuri din pricina problemelor de comunicare din casnicie. Ei doresc o aventura fara complicatii si angajamente, asa ca o relatie secreta este tot ce au nevoie, insa nu va dura la nesfarsit.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Refugiu
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right