Semne ca iubitul tau are o aventura

Semne ca iubitul tau are o aventura
  calendar_month        
Iti suspectezi iubitul ca te insala? Aceste semne nu mint niciodata!

S-a schimbat
Un barbat care isi schimba dintr-o data stilul vestimentar fara motiv aparent poate sa aiba o aventura. Poate o alta femeie i-a sugerat sa-si lase barba sau sa foloseasca un alt after-shave. Daca se imbraca diferit la munca, poate incearca sa impresioneze o colega.

E distant
Acesta este simptomul numarul 1 al infidelitatii, deoarece e greu sa investesti emotional in doua relatii in acelasi timp si sa ai relatii intime cu cineva caruia ii tradezi increderea. In plus, distanta creeaza un scut, care il protejeaza de a fi descoperit - daca nu spune nimic, are mai putine sanse sa spuna ceva incriminator.

Se poarta vinovat
Te poate ingropa in atentii si afectiune (iti face cadouri fara motiv, iti face complimente des si te ajuta mai mult la treburile casei), dar diamantele si spalatul vaselor nu sunt neaparat semnele unui sot grijuliu, ci mai degraba a unuia cu constiinta incarcata.

E secretos
Imaginea de pe monitorul computerului se schimba cand intri in camera, auzi conversatii telefonice pe furis sau telefoane date afara, nu prea vrea sa te ia cu el cand iese in oras cu prietenii si in general orice comportament ce nu poate fi explicat si care ti se pare suspect e semn ca partenerul te insala.

Il vezi mai rar
Daca dintr-o data nu mai e de gasit, ori e foarte ocupat la munca, ori e ocupat cu altcineva. Desi e foarte posibil sa aiba un interval mare de scuze plauzibile pentru absenteismul sau (munceste mult, calatoreste in interes de serviciu), acestea pot fi doar o incercare de a ascunde activitatile extraprofesionale ce implica o alta femeie.

Nu dai de el
Are telefonul mobil inchis la ore la care raspundea in mod normal? Iti spune ca e ocupat la serviciu si sa nu-l suni tu, ca te suna el? E foarte posibil sa aiba pe altcineva in viata lui.

Instinctul iti spune ca ceva nu-i in ordine
Daca ti se pare ca se poarta ciudat, ca-ti ascunde ceva, nu-ti ignora instinctul. Intuitia femeii rareori greseste.

E diferit in pat
Atat lipsa, cat si excesul relatiilor sexuale poate semnala infidelitatea. Daca iti respinge dintr-o data avansurile, desi nu te-a mai refuzat vreodata, s-ar putea sa-si satisfaca nevoile sexuale in alta parte.

E defensiv
"De ce imi pui toate intrebarile astea?", "De ce ma intrebi unde am fost?", "M-am uitat la meci la Mihai acasa. Daca nu ma crezi, suna-l." Daca aceste replici iti suna familiar, se poate ca jumatatea ta sa se joace cu focul.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right