Sex: 6 semne ca ai de-a face cu un barbat disperat

Sex: 6 semne ca ai de-a face cu un barbat disperat
  calendar_month        
Un barbat nu poate sa iti acorde vreodata "prea multa atentie", nu-i asa? Gresit!

Exista o categorie speciala de urmasi ai lui Adam, care dezvolta un comportament sufocant si iritant fata de o femeie, doar pentru ca a facut o obsesie din a-si gasi pe cineva cu care sa aiba o relatie intima.

Acestia sunt barbatii disperati, cu stima de sine foarte scazuta si cu standarde sub nivelul marii. Nu cumva ai intalnit si tu unul?

Sigur ca iti doresti o relatie cu un barbat implicat in legatura intima pe care o impartasiti, insa ai grija ca el sa nu isi doreasca mai degraba relatia de cuplu in sine, decat trupul si personalitatea ta. Cand faceti sex, el isi poate arata adevarata fata, prin cateva semne tipice ale barbatului disperat. Daca recunosti cateva dintre ele, inseamna ca ai intalnit un partener de acest tip.

1. Exagereaza cu amabilitatea

Un compliment ici-colo este intotdeauna binevenit, insa cand auzi adevarate ode nesfarsite despre cat esti de frumoasa, speciala si priceputa in pat, este cazul sa iti pui un serios semn de intrebare. Cand exagereaza cu amabilitatea, ca un angajat lingusitor care incearca sa castige astfel amabilitatea sefului sau, probabil ca ai de-a face cu un barbat disperat sa nu il parasesti.

2. Iti cere constant confirmari

"Pot sa pun mana acolo?", "te-am atins bine dincolo?". Auzi des aceste interogatii cand faceti sex? Inseamna ca nu are deloc incredere in el si nici nu isi poate controla nesiguranta. Vrea cu disperare sa te satisfaca si are nevoie de confirmari pentru a se ridica la asteptarile tale. Fara doar si poate, este un barbat disperat sa aiba o relatie.

3. Incearca sa smulga complimente de la tine

Un barbat disperat are, dupa cum spuneam, o stima de sine scazuta si o parere destul de proasta despre propria persoana. Simte nevoia sa auda ca este minunat, grozav, cel mai bun, iar cand nu ii transmiti complimente din proprie initiativa, incearca prin orice mijloace sa le "smulga" de la tine.

4. Te intreaba de fiecare data cate orgasme ai avut

La finalul fiecarei partide de amor, are grija sa iti inventarieze trairile si iti solicita sa ii spui numaidecat cate orgasme ai avut? Din aceeasi nevoie de a-si tempera complexele de inferioritate, barbatul in cauza nu rezista compulsiei de a scoate in prim plan cat de capabil este sa te satisfaca.

5. Te sufoca

Un barbat disperat sa aiba o relatie va agasa si sufoca intotdeauna o femeie care ii ofera o sansa. Probabil ca vei observa cum se invita zi de zi la tine in dormitor, fiind mereu disponibil sa te viziteze. Nu pare ca are propriile preocupari, lasandu-ti foarte putin spatiu sa respiri (sau chiar deloc!).

6. Se lauda tot timpul

Simte nevoia sa iti povesteasca mereu despre sutele de femei cu care a fost si pe care le-a satisfacut in trecut? Povestile lui par pe alocuri inventate si deja incepi sa te saturi de laudele pe care si le aduce singur? Un barbat disperat va epata intotdeauna, simtind nevoia sa isi creioneze singur o imagine de barbat fatal, tocmai pentru ca nu se considera a fi unul.

Recomandari