Sindromul Baiatului Rau

Sindromul Baiatului Rau
  calendar_month        
Ai prieteni minunati, dar cand vine vorba de atractie sexuala, il preferi pe "baiatul rau". Dar baiatul rau nu stie ce stiu cei draguti si, inevitabil, iti va frange inima si te va trata ca un pres.

Observi ca nu esti singura care tanjeste dupa barbatul macho, le-a cazut cu tronc aproape tuturor femeilor pe care le cunosti.
Disperata sa fii aleasa, iti oferi trupul inainte de a vrea din tot sufletul aceasta si ii suporti toate bufoneriile nepoliticoase.

Frustrata, plangi pe umarul prietenului tau de treaba. Acesta este intotdeauna prezent pentru tine, te asculta, te sustine si are grija de tine. Dar nu esti deloc atrasa de el.

Sindromul Baiatului Rau

Stii exact despre ce vorbesc.
Toate stim.

Toate, la un moment dat, ne indragostim de baiatul aA€AzrauaA€At.
Ne face sa ne simtim neimblanzite, sexy si libere.
Este o experienta picanta, delicioasa si invioratoare.
Si ne place la nebunie!
Insa ne trateaza de parca nu am valora mare lucru.
In plus, are inteligenta emotionala a unei broaste raioase si nu ii pasa absolut deloc daca ne zdrobeste inima, pentru el ca deja se indreapta catre urmatoarea femeie innebunita dupa el.
Per ansamblu, este de-a dreptul un netrebnic.
Si daca ar fi sa ne zambeasca, am lua-o de la capat.

Initierea unei femei in sindromul baiatului "Rau"

Prin urmare, de ce joaca baietii aA€AzraiaA€At un rol important in initierea sexuala a femeilor?
La prima vedere, are legatura cu unele nevoi si semnale pur biologice. Este fapt dovedit ca baietii rai tind sa aiba mai mult testosteron decat cei buni.
O cantitate mai mare de testosteron le face pe femei sa se simta mai feminine. Este stiinta pura!
Doar mirosul lor ne trezeste o dorinta sexuala innebunitoare!
Odata ajunse la acest nivel, nu mai putem gandi clar, iar restul este istorie!
Totusi, acesti baieti rai joaca un rol important. Ne ofera o paradigma noua a masculinului, in afara de cunoscutele roluri de Tata si Frate.
Ne invita in universul erotic al dorintei si desfatarii. Atunci descoperim ca suntem mai mult decat o fata dulce si cuminte.
La modul esential suntem femei neimblanzite care au fost conditionate sa uite acest lucru. Baiatul "rau" ne reaminteste cine suntem, ne trezeste dorintele nebunesti si dorul profund de placere.

baietilor rai...

Primul dar este initierea in domeniul erotic prin activarea hormonilor nostri la nivelul de baza. Raspunsul fata de actiunea hormonilor nostri este, in cel mai bun caz, un aspect pe care il putem gestiona cand suntem adolescente si tinere adulte.
Suntem pur si simplu innebunite de nevoile reproductive care sunt dincolo de mintea noastra rationala. Totusi, aici este vorba de mult mai mult decat de actiunea frenetica a hormonilor nostri.

Invatarea prin experienta directa.

Experienta unei relatii asa-zis amoroase cu un astfel de netrebnic, macar o data, reprezinta o modalitate nemaipomenita de a-ti da seama despre ceea ce nu-ti doresti (si de asemenea despre ceea ce iti doresti!) ca femeie.

Cheia in acest caz este sa faci asta doar o singura data.
Insa aici apare o problema.
Acesti nemernici si metodele lor ne amprenteaza intr-un mod profund si daca nu suntem atente, acest aspect ne poate deschide calea spre a cauta barbati care sunt aA€AzraiaA€At (intr-o relatie) pentru o perioada mare de timp!

Din fericire, pe cat de mult reusim sa ramanem blocate in asemenea relatii degradante cu barbati care ne trateaza ca niste gunoaie, putem totodata si sa ne redobandim ratiunea si stima fata de propria persoana.
Merita sa dam importanta cuvenita acestor experiente cu baietii aA€AzraiaA€At, dand totodata dovada de mult simt al umorului.
De fapt, mare parte din acesti barbati au avut adeseori rolul de a ne trezi brusc propria noastra energie erotica, lucru pentru care putem fi recunoscatoare!
Eliberandu-ne de vraja amorului neimblanzit, avem o ocazie minunata de a creste, nu doar la nivel sexual, ci chiar la nivel afectiv, sufletesc.
Ca femei, este absolut necesar sa fim initiate in iubirea de sine.
Adeseori, invatam mai mult din dificultati si probleme (sau chiar suferinta atroce) decat din experiente pozitive, iar de aici rezulta larga raspandire a sindromului aA€AznemerniculuiaA€At!
Invatand sa ne oferim noi insine lucrurile pe care nu le-am primit de la asa-zisii nostri iubiti inconstienti, devenim efectiv mai mult decat suntem in prezent, apropiindu-ne de ceea ce suntem in realitate.
De fapt, acesta este darul ascuns al acestei dificile experiente de viata.Binele este plictisitor, Raul este distractiv, sau o fi oare asa? (sau sindromul: "Unde-i bine, nu-i de mine, unde-i rau, hop si eu")

Exista un moment in vietile noastre in care incepem sa iesim din paradigma polaritatii bine-rau si patrundem intr-un domeniu cu mult mai creativ.

59456.jpg

Aici, incepem sa ne dam seama ca fiecare persoana are in sine cele doua polaritati bine-rau, plictisitor-distractiv etc.

Pe masura ce invatam sa ne armonizam aA€Azfemeia bunaaA€At cu aA€Azfemeia reaaA€At din fiinta noastra, facem ca erosul nostru sa devina mai cuprinzator, mai holistic. De fapt, incepem sa atragem un iubit care are un respect si o stima profunda pentru noi, putand astfel sa ne manifestam libere si jucause la nivel erotic laolalta cu el. Aceasta este combinatia cea mai buna si cea mai savuroasa. O combinatie pe care noi toti, barbati si femei deopotriva, este necesar sa o imbratisam si sa o intruchipam in mod constient.

Atunci, nu vom mai avea nici un fel de limitari la nivel erotic. Nu vom mai face trocuri gen sex VS iubire. Nu ne vom mai compromite partile sensibile ale sufletului pentru posibilitatea de a ne experimenta energia sexuala descatusata si erotismul frenetic.

Autor: dr. Saida Desilets
thesucculencerevolution.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Just me!!!
  • person

    ""oh, have you seen the muffin man, the muffin man, the muffin man?...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Blugi Best Shape Black
Shop Ele.rochevron_right