Televizorul - separatorul de cupluri?

Televizorul - separatorul de cupluri?
  calendar_month        
Televizorul este un obiect care creeaza dependenta si pune numeroase probleme in cupluri. Televizorul face parte din topul celor 10 cei mai de temut inamici ai cuplului. Te ajutam sa scapi de acest separator de cupluri electronic!

Atunci cand prietenele te intreaba ce-ati facut aseara, ti-e rusine sa le spui: "Nimic, ne-am uitat la televizor"? Nu e doar problema ta: instalarea televizorului in dormitorul conjugal pune punct dialogului si vietii de cuplu trepidante.

Un televizor mic - o mare problema

Ati adormit deja in fata televizorului fara sa va atingeti sa macar sa va vorbiti? Pentru unii, aceasta este o adevarata problema, in timp ce pentru altii este o scapare. Mai mult decat o metoda de avadare din cotidian, televizorul este un refugiu pentru cuplurile cu probleme.

Unii au tendinta sa-si spuna: "in seara asta ma duc acasa si ma asez in fata televizorului, poate asa reusesc sa evit certurile, dusul gunoiului si intrebarile enervante" - in traducere libera "ma retrag in universul meu si sunt in siguranta".

Spre deosebire de aceasta situatie, cuplurile fericite isi dau uneori greu seama de piedica pe care o constituie televizorul pentru fericirea lor.

Prezenta televizorului in cuplu are 3 consecinte majore:

crearea rutinei serviciu - acasa - televizor - somn
scaderea inevitabila a libidoului
absenta dialogului

Cum scapi din capcana televizorului?

Un studiu italian a estimat ca acele cupluri care au un televizor in camera fac de doua ori mai putin sex decat celelalte. Se pare ca pana si calitatea raporturilor sexuale este influentata de televizor. Te-am pus pe ganduri?

Pentru a pastra dorinta in cuplu, nu te lasa tentata de televizor in sanctuarul vostru. Nu uita ca aceea nu e o simpla camera din casa, ci este cuibusorul vostru de iubire.

Televizorul ucide iubirea, sa nu ai nicio indoiala! Evitati cina in fata televizorului sau un film inainte de a adormi. Acestea sunt momente cheie in cuplu, cand puteti vorbi, cand va puteti preocupa si va puteti arata interesul reciproc.

Scoateti televizorul din dormitor sau stabiliti reguli. De exemplu: 4 seri pe saptamana, televizorul sta stins.

Ideal ar fi sa va umpleti timpul cu alte activitati: o cina, o piesa de teatru, un joc. Vei fi surprinsa sa constati ca nu-i chiar asa de greu sa scapi de obisnuinta de a privi la televizor. Veti avea doar de castigat!Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

melodie
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right