Top 10 zone erogene ale barbatilor

Top 10 zone erogene ale barbatilor
  calendar_month        
Crezi ca barbatii au o singura zona erogena? Fals! Iata care sunt zonele de pe corpul barbatilor care au cei mai multi receptori de placere !

1. Testiculele

Pielea care acopera testiculele are o compozitie asemanatoare cu cea a mucoaselor. Astfel, ea poate sa protejeze testiculele si sa le mentina la o temperatura mai rece decat cea a restului corpului. Pielea este deci acoperita cu receptori sensibili, corpusculii lui Krause, sensibili la frig si la placere.


2. Fesele

Fesele contin terminatii nervoase importante. Ele pot fi stimulate prin piscare sau muscare delicata.

3. Pubisul

Pubisul este un os acoperit cu un strat de grasime, care reduce presiunea in cursul raportului sexual. El contine numerosi receptori nervosi, ce pot fi stimulati cu mana.

4. Gatul

Pielea de pe gat este mai fina si lipsita de tesut adipos, ceea ce amplifica senzatiile produse de mangaieri. Ceafa este zona de unde pleaca nervii spre zonele sexuale.

5. Interiorul coapselor

Pielea este mai fina la interiorul coapselor decat in restul picioarelor. Stimuleaz-o plecand de la genunchi in sus.

6. Urechile

Urechile sunt captusite cu celule neurologice hipersensibile. Ele pot fi stimulate cu mana, cu degetele, dar mai ales cu limba.

Subtioara

Aici nu doar pielea e mai fina, deci mai sensibila, dar parul si mirosul sunt foarte erogene. Barbatul se va excita automat la vederea unei femei care ii saruta aceasta zona intima.

7. Mameloanele

Mameloanele (sfarcuri + zona colorata care le inconjoara) sunt prevazute cu terminatii nervoase. Acestea se gasesc in numar mai mare la femei. Atentie: nu toti barbatii apreciaza stimularea acestei zone; mai bine intrebi!

8. Pliurile coatelor, genunchilor

Pielea din pliuri este fina, iar mangaierile stimuleaza mai direct receptorii senzoriali situati in derm. De altfel, pliurile sunt in general zone ferite de frecari si lovituri, care nu sunt de obicei stimulate, ceea ce le face si mai sensibile.

9. Perineul

Perineul barbatilor este situat intre baza penisului si anus. Aceasta este o zona hipersensibila, ce ascunde punctul G al barbatului. Acest punct stimuleaza indirect prostata, glanda de marimea unei nuci care se contracta in cursul ejacularii si confera placere.

10. Glandul si coroana sa

Glandul, care se gaseste in varful penisului, este inconjurat de un inel numit coroana. Ambele reprezinta cele mai sensibile zone ale penisului. Ele sunt mucoase, adica tesuturi infinit mai sensibile decat pielea. Mangaierile in aceste zone trebuie sa fie umede, lubrifiate, pentru a nu fi dureroase.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

I used to be an angel
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right