Top 5 conversatii bune si rele la prima intalnire

Top 5 conversatii bune si rele la prima intalnire
  calendar_month        
Cum mentii conversatia vie la prima intalnire? Ce subiecte e bine sa abordezi si cand sa te opresti?

Conversatii bune la prima intalnire

1. Vise si aspiratii

E bine sa-ti intrebi partenerul de discutii ce planuri de viitor are. Astfel conversatia merge inainte, afli mai multe despre el si iti faci o idee despre compatibilitatea voastra ca si cuplu. Dupa ce descoperi ca visul lui e sa fie patronul unui stand de hot dog, poti sa-l incadrezi in categoria amici, nu iubiti.

2. Animale de companie

Animalele de companie si iubirea pentru animale e bine de stiut la prima intalnire. Daca tu esti genul care isi cara chihuahua in poseta, iar el e alergic si nu baga in seama animalele, relatia e compromisa de la inceput.

3. Calatorii

Calatoriile reprezinta un subiect sigur si interesant la prima intalnire. Incearca sa-i povestesti lucrurile interesante pe care le-ai descoperit in tari straine, nu te multumi doar sa-i insiri tarile prin care te-ai plimbat.

4. Lucruri preferate

Actori, filme, muzica, mancare, culori preferate: un pariu sigur la prima intalnire. Pune-i intrebari directe de tipul "Care este actorul tau preferat?", nu "Ce actori iti plac?". Scurtand intervalul de optiuni, partenerul tau de discutie se poate concentra asupra calitatilor care au facut ca acel actor sa fie preferatul sau, ceea ce iti da tie indicii asupra gusturilor lui.

5. Hobby-uri

Hobby-urile si lucrurile care ii fac placere in timpul liber sunt subiecte foarte bune pentru inceputul discutiei, servind drept spargatoare de gheata, mai ales daca aveti interese comune.

Conversatii tabu la prima intalnire

1. Copii

Cu exceptia faptului in care exista copii de ambele parti si cei doi stiu asta, e mai bine ca acest subiect sa nu fie discutat la prima intalnire. Acesta e momentul in care trebuie sa se cunoasca persoana din celelalt capat al mesei.

2. Job

Majoritatea dintre noi muncim 8 ore sau mai mult pe zi, dar asta nu ne defineste ca si oameni. Discutiile despre locul de munca degenereaza adesea in conversatii lungi despre politicile office si probleme interpersonale, care taie cheful de iubire.

3. Bani

Banii si aspectele financiare trebuie evitate. Intrebarile de genul "Ce salariu ai?" sau "Ce masina conduci?" sunt nepoliticoase in orice situatie sociala si pot strica o relatie inainte ca aceasta sa inceapa.

4. Politica si religie

Daca va intalniti la o sedinta politica, se accepta si discutii pe aceasta tema, dar daca nu, mai bine evitati subiectul. Oamenii au adesea pareri diferite pe aceste teme, sau chiar daca nu, intotdeauna se gasesc nepotriviri, asa ca e mai bine sa eviti.

5. Fostul/ Fosta

Nu te distrezi deloc si vrei sa pui odata punct intalnirii? Atunci incepe sa vorbesti despre fostele relatii. Te distrezi si vrei sa-l mai vezi si a doua oara? Atunci taci! Indiferent de contextul in care il pomenesti pe fostul iubit, nu faci decat sa demonsteezi ca inca nu l-ai uitat.


Autor: Nuage

Recomandari