Tu, el, si boxerii lui

Tu, el, si boxerii lui
  calendar_month        
Cum stii ca tu esti aleasa? Sa fie in sarutul lui? Privirea lui? O, nu - este de fapt in lenjeria lui intima, si mai exact persoana care ii cumpara lenjeria intima.

Vezi tu, potrivit unui sondaj, barbatii isi cumpara singuri lenjeria intima atunci cand spera sa ademeneasca o potentiala partenera. In mod normal, barbatii lasa achizitionarea lenjeriei intime in seama mamei pana la varsta de 19 ani, comparativ cu femeile care incep sa-si cumpere singure lenjeria intima la varsta de 13 ani.

O pereche noua de boxeri, o noua relatie

Intre 19 si 23 de ani, barbatii tind sa-si cumpere singuri lenjeria intima, pana la 31 de perechi de boxeri pe an, in ideea ca o pereche noua de boxeri este o premisa obligatorie a unei noi relatii.

Gradual, sesiunile de shopping incep sa scada gradual pana la 0, undeva intre 23 si 33 de ani, iar asta pentru ca la acea varsta barbatii se afla in relatii stabile si lasa cumparaturile de acest gen in seama partenerei.

Cercetarile arata ca poti sti daca un barbat este in cautarea unei partenere in functie de numarul de perechi noi de boxeri pe care le cumpara. Daca achizitioneaza mai mult de 31 de perechi pe an, atunci fie incearca cu disperare sa o impresioneze pe femeia din viata lui - sau nu ea este Aleasa.

Etapele din viata unui barbat

Cu toate astea, daca barbatul barbatul tau se duce rar pe la raionul de lenjerie intima de unul singur, si in schimb asuma ca tu vei alege pentru el, atunci poti fi sigura ca relatia ta se afla intr-o etapa foarte stabila.

Studiul arata de asemenea ca obiceiul vizitarii magazinelor de lenjerie incepe sa devina din nou frecvent intre 38 si 40 de ani, cand unii barbati trec prin despartiri si cauta noi partenere. Incidenta acestui entuziasm al shoppingului este de scurta durata totusi. Intra intr-un declin brusc si se opreste in jurul varstei de 44 de ani, cand majoritatea se afla din nou intr-o relatie stabila.

Iar dupa 44 de ani? Ei bine, dupa aceasta varsta majoritatea barbatilor raman straini raionului de lenjerie pentru tot restul vietii, pasand imensa responsabilitate femeii din viata lor .

Am putea spune ca aceasta este o tema pe care feminismul nu a abordat-o niciodata. Nu conteaza cine poarta pantalonii in casa - ce conteaza este cine trebuie sa-i cumpere.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Margareta
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right