Unde iti scoti iubitul in oras iarna?

Unde iti scoti iubitul in oras iarna?
  calendar_month        
Cand afara se face frig, nu avem decat o dorinta, si anume sa ne incalzim in doi! Avem cateva idei pentru intalnirile tale de iarna.

Patinoar

Avantajul acestui sport e ca ai 100% sanse sa te impiedici si sa fii obligata sa te tii de un barbat pentru a ramane in picioare. Masculul in cauza va fi foarte flatat de multumirile pe care i le vei aduce si poti profita de ocazie pentru a face pe tanara vulnerabila. In plus, aceasta este o ocazie minunata si pentru a testa viteza de reactie a iubitului. E destul de puternic sa te ajute?


Masaj la spa

Masajul este o metoda foarte agreabila pentru a incalzi trupul cand afara sunt sub zero grade, iar cand masajul e in doi, devine hot! Multe spa-uri propun masajul in cuplu. Sunteti asezati unul langa altul si profitati simultan de tratamente relaxante. Mmmm ce placere!

O noapte la hotel

Chiar daca nu ati prevazut sa plecati undeva in weekend, ce va impiedica sa petreceti o noapte la hotel, chiar si in orasul in care locuiti? Multe hoteluri au camere speciale pentru indragostiti, cu pat imens si o cada pentru doi. Rasfatati-va!

La restaurant

Profita de vremea feerica si invita-ti iubitul la masa intr-un restaurant romantic pentru a degusta ceva inainte de a petrece o noapte ferbinte!Autor: Nuage
Recomandari