5 dovezi ca femeile trec mai usor peste o despartire!

5 dovezi ca femeile trec mai usor peste o despartire!
  calendar_month   update 02 Sep 2015, ora: 20:27      
Imaginea stereotip a femeii parasite, care sta in pat inconjurata de un maldar de servetele mototolite, se pare ca e departe de adevar. Studiile au aratat ca femeile trec mai usor peste o deceptie in dragoste comparativ cu barbatii.

Iata care sunt motivele pentru care femeile reusesc sa depasasca mai usor momentul critic al unei despartiri:

1. Isi exteriorizeaza sentimentele

Oricat de demodat ar parea, femeile asta fac: isi exteriorizeaza trairile. Toata lumea se asteapta ca barbatii sa fie puternici si sa nu ii doboare o dezamagire amoroasa, motiv pentru care ei tac si inghit, incercand astfel sa pretinda ca nu le pasa. Numai ca nu este deloc asa. Si ei sufera la fel de rau, doar ca femeile isi varsa naduful si asa reusesc sa scape mai usor de chin.

2. Isi cauta alinarea la prietene

Pentru barbati, leacul pentru inima franta este, de multe ori, alcoolul. Beau fara sa spuna nimic nimanui. Femeile, in schimb, vorbesc despre sentimentele lor fara teama ca vor fi judecate, chiar daca asta le face sa para vulnerabile.

3. Isi dau seama ca singuratatea nu e o tragedie

Femeile realizeaza mult mai usor ca a fi singura poate fi minunat. Uneori, sfarsitul unei relatii poate fi inceputul unei perioade minunate. O multime de femei se simt mult mai confortabil atunci cand sunt pe cont propriu si o pauza nu strica si nu e sfarsitul lumii.

4. Barbatii sunt stresati ca trebuie din nou sa cucereasca

Chiar daca par mereu porniti in cucerirea unei femei, barbatii fac totusi eforturi consistente ca sa ajunga la inima doamnelor sau a domnisoarelor. Motiv pentru care o despartire inseamna, din punctul lor de vedere, sa iasa din nou la atac cu toate armele. Iar asta e cat se poate de istovitor.

5. Pierderea rutinei ii da peste cap pe barbati

Barbatii incep sa se obisnuiasca cu o relatie si se simt bine chiar daca lucrurile intra intr-o rutina zilnica. Tocmai aceasta rutina prezinta confortul de care au nevoie. Iar o despartire de o femeie inseamna ca trebuie de acum sa se readapteze la alta relatie.
Recomandari