15 semne ca iubitul tau este nefericit in relatia cu tine. Afla daca este nemultumit!

15 semne ca iubitul tau este nefericit in relatia cu tine. Afla daca este nemultumit!
  calendar_month   update 18 Dec 2014, ora: 17:01      
Atunci cand intri intr-o relatie, iti doresti atat sa fii fericita cat si sa-l faci la fel de fericit si pe cel care iti este alaturi. Cuplurile sunt o forma de parteneriat reciproc avantajoasa pentru cei implicati, iar atunci cand aceste lucruri se schimba, fericirea descreste pe zi ce trece.

Te-ai intrebat vreodata daca iubitul tau este fericit alaturi de tine sau daca ii lipseste ceva din relatie? Iata 15 semne care ti-ar putea indica faptul ca relatia voastra nu functioneaza atat de bine si ca el este nemultumit de ceea ce se intampla intre voi:

1. Este distrat si neatent

Daca ai impresia ca nu e deloc atent la ceea ce spui, este foarte posibil ca el sa nu se mai simta prea bine in relatie.

2. Te suna mai rar

Cu cat te cauta mai rar, cu atat isi doreste tot mai putin sa ia legatura cu tine, iar asta nu poate insemna decat ca ii provoci un oarecare disconfort.

3. Raspunde monosilabic

Raspunsurile lui sunt seci si monosilabice? Daca nu-si mai da interesul nici in ceea ce priveste comunicarea, nefericirea lui este reala.

9 dorinte pe care iubitul tau le are cand faceti sex, dar pe care nu ti le cere sa i le indeplinesti

4. Iese mai des cu baietii

Petrece tot mai mult timp cu prietenii lui, tocmai pentru ca incearca sa te evite pe tine, iar asta nu poate insemna decat ca nu se mai simte bine in prezenta ta.

5. Vorbeste mai mult la telefon

Butoneaza tot timpul telefonul si isi suna prietenii sau apropiatii tot mai des, dar pentru tine nu-si face timp? Ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare.

6. Este mai tacut

Nu iti mai povesteste ce i se intampla si nici nu pare interesat de ceea ce ti se intampla tie, asta inseamna ca incepe sa-si piarda interesul.

12 semne clare ca te iubeste, chiar daca nu ti-o zice. Afla daca iubitul tau are sentimente pentru tine!

7. Nu isi mai doreste sa faceti sex

Partidele de sex s-au rarit si atractia dintre voi pare sa se ofileasca? Un barbat care nu are dorinte este, fara indoiala, unul nefericit.

8. Iti vorbeste urat

Lipsa lui de respect a inceput sa se manifeste si la nivel verbal? In acest caz, interesul de a te face fericita este tot mai scazut, iar fericirea lui asemenea.

9. Are secrete fata de tine

Iti ascunde tot felul de lucruri si a devenit foarte secretos tocmai pentru ca nu se mai simte bine in preajma ta.

10. Bea mai mult alcool

Il vezi cu cate o bere in fiecare seara si te intrebi de ce face asta? Raspunsul este simplu: iubitul tau a devenit nefericit in relatie.

11. Transmite semnale nonverbale

Mimica lui sugereaza ca e plictisit atunci cand vorbiti? Este si acesta un semnal al nefericirii lui.

5 obiceiuri proaste care iti vor distruge relatia. Afla unde gresesti fata de iubitul tau!

12. Nu mai face eforturi pentru voi

A renuntat sa-si mai dea interesul in relatie si sa mai faca vreun efort? Poti fi sigura ca, de vreme ce el este nefericit, nu il mai intereseaza atat de mult nici fericirea ta.

13. Este mai putin afectuos

Tandretea in relatia voastra a devenit istorie? Iubitul tau a incetat sa te mai sarute, sa te mai imbratiseze si sa te mai atinga? Lipsa de afectiune indica faptul ca partenerul tau este nefericit.

14. Este egoist

Pare sa se gandeasca numai la el si nu mai tine cont de tine si de dorintele tale deloc? Iata inca un semn ca nu e implinit.

15. Te blameaza pentru orice

Pare sa se enerveze din orice fleac, iar tu esti singura vinovata pentru toate problemele lui? Este felul lui de a-ti sugera ca nu se mai simte bine cu tine.
Recomandari