6 semne ca fostul inca te mai iubeste si nici tie nu-ti este indiferent

6 semne ca fostul inca te mai iubeste si nici tie nu-ti este indiferent
  calendar_month   update 19 Feb 2014, ora: 14:43      
Parea ca sunteti cuplul perfect, dar ceva s-a intamplat intre voi doi si ati ajuns sa mergeti pe drumuri separate in viata. Cu toate acestea, cine a spus ca dragostea dispare odata cu incheierea relatiei?

Iata 8 semne care arata ca fostul inca mai are sentimente pentru tine.

1. Esti persoana la care apeleaza in caz de urgenta

Un semn definitoriu care arata ca inca te iubeste este atunci cand apeleaza la tine daca are o problema. Daca fostul tau iubit se gandeste la tine atunci cand are nevoie de ajutor, intr-o problema importanta, inseamna ca esti o persoana de incredere, pe care stie ca se poate baza mereu.

Cum iti gasesti marea dragoste? Trucuri care te pot ajuta sa-ti intalnesti sufletul pereche!


2. Inca iti face cadouri la zilele de nastere

Daca inca continua sa iti faca cadouri, atunci este un semn clar ca inca iti mai poarta afectiune. La fel si daca el te surprinde cu diverse mici cadouri, in zile oarecare. Faptul ca se gandeste sa-ti ia ceva care te va bucura, inseamna ca inca esti prezenta in inima lui.

3. Va simtiti bine unul in compania celuilalt

Daca inca te mai binedispune si razi la glumele lui, este o dovada in plus ca inca va mai iubiti. Altfel de ce v-ati continua sa va pierdeti timpul flirtand nevinovat unul cu celalalt?

Desi ratiunea spune ca nu mai sunteti un cuplu, faptul ca petreceti suficient timp impreuna incat sa va faca sa va doriti asta din ce in ce mai mult este un semn ca mai pastrati sentimente de afectiune reciproce.

4. Vorbiti la telefon constant

In majoritatea cazurilor, cand un cuplu ajunge sa se desparta, cel putin in conditii amiabile, isi mai vorbeste pentru o perioada dupa care legatura se pierde in ceata.

Ce se intampla in creierul nostru atunci cand ne indragostim

In cazul in care voi doi sunteti toata ziua pe telefon cautand sfaturi reciproce sau povestindu-va ultimele noutati din plan personal sau profesional, poate fi un semn ca inca va mai iubiti.

5. Are grija de tine atunci cand esti bolnava

Imediat ce a aflat ca esti racita sau te doare capul, nu ezita sa se prezinte in fata usii tale cu diverse leacuri menite sa te puna pe picioare. Este un alt semn inca mai tine la tine.

5 trucuri care te ajuta sa nu suferi din dragoste. Ce sa faci ca sa nu ai inima franta!

6. Va oferiti reciproc sfaturi in amor

Ati ramas atat de buni prieteni, inca va sunati reciproc pentru a va oferi sfaturi in amor. Chiar daca pare ciudat, asta inseamna ca inca mai aveti sentimente unul pentru celalalt, cel putin in ceea ce priveste faptul ca tu nu doresti ca el sa sufere si viceversa.

La un moment dat, este posibil sa va dati seama ca sunteti perechea ideala si sa faceti pasul decisiv catre impacare.
Recomandari