Ce CONTEAZA cu adevarat pentru BARBATI intr-o relatie. Afla ce isi DORESTE de la tine!

Ce CONTEAZA cu adevarat pentru BARBATI intr-o relatie. Afla ce isi DORESTE de la tine!
  calendar_month   update 05 Dec 2014, ora: 13:36      
Desi sunt firi destul de ermetice, barbatii nu au chiar atat de multe enigme precum ne place noua sa credem. Iar in privinta relatiilor, sunt chiar previzibili uneori si au niste asteptari generale pe care nu ar trebui sa le ignori nici tu, daca vrei sa-ti vezi iubitul fericit.

Iata care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat intr-o relatie pentru reprezentantii sexului puternic si afla cum poti fi iubita ideala, fara sa faci eforturi prea mari:

1. Zambetul tau

Zambetul tau este semnalul ca el face bine ceea ce face si ca reuseste sa-ti genereze fericire. Zambetul tau este succesul lui emotional si sexual si cea mai mare satisfactie pe care o poate avea un barbat de la femeia de langa el, este semnul pe care il asteapta intotdeauna pentru a duce relatia la un alt nivel si totodata motivatia pentru a ramane loial si pentru a-si da in continuare silinta de a te satisface.

6 TRUCURI sa-l faci sa se INDRAGOSTEASCA iremediabil de tine. CUCERESTE-L fara efort!

2. Respectul

Respectul si sinceritatea sunt la fel de importante pentru barbati cum sunt si pentru femei. Adevarul este ca o relatie nu poate rezista fara aceste doua calitati, la care trebuie sa contribuiti impreuna pentru a va construi un viitor asa cum visati. Respecta-l pe barbatul de langa tine si vei primi acelasi tratament.

3. Complimentele pentru ceea ce face

Munca si realizarea profesionala sunt extrem de importante pentru reprezentantii sexului puternic. De aceea, trebuie sa-ti sustii iubitul in privinta deciziilor ce privesc cariera lui si sa apreciezi fiecare pas inainte pe care il face in aceasta directie. Complimenteaza-l, asadar, pentru suisurile lui profesionale si demonstreaza-i ca ai incredere in el si in faptul ca isi va atinge cu usurinta aspiratiile.

Legenda ratelor mandarin. Afla cum poti sa atragi dragostea in viata ta!

4. Aprecierea

Gesturile marunte sunt cele care sustin o relatie, chiar daca in prima faza par neinsemnate. Atunci cand iubitul tau face eforturi pentru a te vedea bucuroasa, trebuie sa observi acest lucru si sa ii arati ca apreciezi stradania lui. Doar in acest fel isi va mentine constanta aceasta atitudine si va fi motivat sa continue in acelasi fel.

5. Lipsa presiunilor

Barbatii au uneori nevoie de mai mult timp pentru a se adapta, spre deosebire de femei. De aceea, este foarte important pentru ei ca persoana iubita sa le acorde acest timp si sa nu-i supuna presiunilor de a lua decizii imediate si de a se grabi cu promisiuni sau gesturi marete, precum cererile in casatorie sau mutatul impreuna.

Secretele unei relatii fericite si de durata. Afla cum poti sa ai o poveste de dragoste frumoasa pentru toata viata!

6. Amuzamentul tau

Optimismul si puterea de a rade cu pofta sunt molipsitoare, la fel cum sunt negativismul si melancolia. Daca ar fi sa-ti alegi una dintre aceste atitudini, pe care ai alege-o? In mod evident, si barbatii prefera oricand un ras molipsitor in detrimentul nostalgiei si al grijilor. Razi cu pofta si bucura-te de ceea ce ai, daca vrei ca cel de langa tine sa aiba aceeasi atitudine!

7. Interesul tau fata de propria persoana

Atunci cand l-ai cunoscut, cu siguranta erai coafata, cu unghiile facute si purtai o rochie sexy si feminina. Barbatii sunt fiinte vizuale, se bucura atunci cand femeia de langa ei arata cat mai bine. In plus, increderea ta in tine si atitudinea pe care aceasta o genereaza functioneaza perfect in fata masculilor, fie ei alpha sau beta.
Recomandari