Declaratii de dragoste. Peste 200 de texte care te inspira sa iti declari iubirea

Declaratii de dragoste. Peste 200 de texte care te inspira sa iti declari iubirea
  calendar_month        
Vrei sa faci declaratii de dragoste, dar n-ai inspiratie? Aici este locul tau. Iata cele mai frumoase declaratii de dragoste.
Ai de unde alege. Sunt peste 200 de declaratii de dragoste!

Nu sunt cea mai frumoasa, nici cea mai inteligenta, dar tu mai facut cea mai indragostita si cea mai fericita. Iti multumesc iubitul meu!
***
Da-mi inima ta, voi deschide portile paradisului pentru noi doi cu ea.

***
Te iubesc atat ca nu-mi mai incape iubirea in inima, te doresc atat ca nu-mi mai ajunge patul tau, ma faci atat de fericita iubitule!
***

Tot ce-i frumos se iubeste, tot ce se iubeste e frumos; Esti atat de frumoasa pentru ca esti atat de iubita si iti promit ca asa vei fi mereu.
***

Stiu sa gatesc dar stiu si sa fac dragoste bine, stiu sa cert dar stiu si sa alint, sunt pretentioasa dar si merit, nu crezi, iubitule? Cand citesti aceasta carte sa te gandesti si la celelalte cadouri pe care le am numai pentru tine…
***
Sunt fericit caci iubesc si pot cuprinde in priviri toata bogatia nemasurata a lumii mele: pe tine!
***

Ochii tai sunt facuti sa cucereasca, trupul tau e facut trezeasca dorintele, toata fiinta ta e incantatoare si eu sunt cel mai norocos barbat, caci sunt iubit de tine.
***

Pentru dragostea ta infinita, pentru pasiunea si tandretea ta, pentru toata fericirea – recunostinta si dragostea mea pentru tine sunt nemarginite. Te ador si te astept sa te rasplatesc.
***

Nu mi-am imaginat vreodata ca un barbat poate fi atat de indragostit si atat de fermecator. Esti minunat si te iubesc mai mult decat iti poti imagina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Recomandari