3 semne ca iubitul tau este gelos si ca esti intr-o relatie toxica

3 semne ca iubitul tau este gelos si ca esti intr-o relatie toxica
  calendar_month   update 03 Nov 2022, ora: 19:12      
Iubitul tau are un comportament ciudat si simti ca te verifica mereu pentru ca orice i-ai spune pare ca nu are incredere in tine? Daca observi semne de gelozie sau posesivitate inca de la inceputul relatiei, atunci ar trebui sa te gandesti foarte bine daca e bine sa mai continui o poveste de dragoste cu un barbat care mereu e suspicios.

Toate aceste reactii se pot agrava in timp, iar tu poti ajunge prinsa intr-o relatie toxica, din care cu greu vei mai putea iesi. Iata cateva semne la care trebuie sa fii atenta.

Apare deoseori prin surprindere

Daca iubitul tau apare adesea pe neasteptate intr-un loc in care i-ai spus ca mergi sa te intalnesti cu o prietena sau unde ai treaba, atunci ar trebui sa iti pui semne de intrebare si sa te asiguri ca el nu este de fapt gelos si obsedat de control. Astfel de gesturi pot ascunde o posesivitate care cu greu poate fi controlata.

Controlează prieteniile

Partenerul tau gaseste intotdeauna motive sa te tina departe de prietenii tai? Daca evita frecvent sa iasa in oras cu tine si cu prietenii tai, ar trebuie sa ai o discutie serioasa cu el pentru a afla ce intentii are de fapt. Nimeni nu are dreptul sa te tina departe de oamenii pe care ii iubesti si cu care vrei sa iti petreci timp.


Iti controleaza toate planurile

Ați uitat de viața voastră individuală? De când sunteți împreună, totul a devenit un viitor împreună și orice întâlnire care nu îl implică pe el il enervează, te tratează urât sau te ignoră.

Recomandari