4 semne ascunse care arata CLAR ca te va insela

4 semne ascunse care arata CLAR ca te va insela
  calendar_month   update 13 Sep 2015, ora: 06:59      
Fara indoiala, infidelitatea e menita sa distruga persoanele aflate intr-o relatie, copiii lor si chiar familia extinsa. Psihologii, care incearca de ani de zle sa afle de ce se insala oamenii, au identificat cateva motive: neglijare emotionala, furie, razbunare sau motive sexuale.

E greu de prezis cine va avea sau nu o aventura, insa se pot puncta factorii de risc care conduc la infidelitate si care trebuie sa fie un motiv de ingrijorare.

1. Trecutul

Comportamentul manifestat in trecut spune cel mai bine cum va fi si in viitor. Istoria se repeta, asa ca trebuie sa stii trecutul partenerului tau. Ii poti pune intrebari despre relatiile pe care le-a avut si despre angajamentele pe care si le-a asumat si e bine sa il intrebi si de ce s-au incheiat relatiile. Si nu evita intrebarile legate de infidelitate sau despre opinia persoanei cu pricina vizavi de acest subiect.

Daca a fost infidel in trecut nu e o garantie ca va fi si in viitor. Insa in clipa in care partenerul raspunde intrebarilor tale cu un aer de superioritate, atunci ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine. Aminteste-ti ca cei care nu reusesc sa invete din greselile din trecut, le repeta.

2. Intentiile de a trisa

Trei sunt factorii care influenteaza intentia cuiva de a trisa: atitudinea pozitiva in fata infidelitatii, anturajul care la randul lui accepta cu usurinta infidelitatea si abilitatea partenerului de a seduce continuu. Sunt semnale ascunse pe care nu trebuie sa le treci cu vederea. Insa asta presupune sa iti cunosti amanuntit partenerul.

3. Relatii scurte si dese

"Monogamia in serie". Asa au numit psihologii relatiile scurte si dese pe care unele persoane tind sa le aiba. Monogamii in serie sunt dependenti de fiorul dragostei si sunt capabili sa il simta rapid, trecand de la o persoana la alta, fara sa tina cont de ranile pe care le provoaca. Vestea buna totusi este ca aceste persoane nu vor insela neaparat, ci riscul este sa ramai singur/a cand nici nu te asteptai.

4. Sindromul Casanova sau Afrodita

Sindromul Casanova /Afrodita este caracterizat printr-o dorinta obsesiva de a face sex cu cat mai multi parteneri, fara a investi insa si in latura sentimentala. Acest gen de persoane vor avea, cu siguranta, mai multi parteneri la un moment dat. Privesc sexul ca un sport si sa se angajeze in relatii atata timp cat ramane o provocare obtinerea controlului asupra partenerului.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nu am voie sa intreb ,,de ce?"
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Ellora Rose
Shop Ele.rochevron_right