10 fantezii sexuale ale barbatilor

10 fantezii sexuale ale barbatilor
  calendar_month        
Chiar daca partenerul tau este un gentilom perfect, nu face greseala sa crezi ca nu are fantezii sexuale ca toti ceilalti barbati. Afla care sunt cele mai comune 10 fantezii sexuale ale barbatilor.

Sexul in trei

Cea mai mediatizata si discutata fanteziile sexuala a barbatilor implica doua partenere , ambele dispuse sa-i ofere placere simultan. Atentie! Daca nu te atrage si nu i-o vei indeplini, nu glumi niciodata cu el pe aceasta tema. Il vezi dezamagi ingrozitor.

Dominarea partenerei

Fantezie foarte raspandita, dominarea partenerei poate fi foarte excitanta pentru barbati. Daca te hotarasti sa o pui in practica cu el, stabileste un cuvant de siguranta pe care il poti spune atunci cand gesturile lui iti provoaca disconfort si vrei sa se opreasca.

Sexul cu o partenera dominanta

Multi barbati viseaza la o noapte de sex salbatic cu o partenera care sa-i domine si sa-i transforme in sclavi sexuali. Ai fi dispusa sa-i indeplinesti o astfel de fantezie partenerului?

Sexul intr-un loc public

Motivul pentru care sexul intr-un loc public este atat de excitant pentru multi barbati este pericolul de a fi prins care ii creste nivelul de adrenalina. Daca vrei sa i-o indeplinesti, s-ar putea ca amandoi sa va alegeti cu o experienta excitanta sau dimpotriva, cu o amenda consistenta.

Panglici si funii

Legatul la ochi sau legatul mainilor de pat sunt o fantezie raspandita in randul barbatilor. Indiferent daca vrea sa-l legi sau sa fii legata, este una dintre cele mai usoare fantezii de implinit, dar este recomandata doar atunci cand ai cu adevarat incredere in partener.

Sexul anal

Tocmai pentru ca multe femei nu sunt interesate de sexul anal , acesta devine o fantezie interzisa pentru barbati. Este foarte excitanta deoarece este corelata cu fantezia dominarii partenerei.

Sexul cu o femeie mai in varsta

Fantezie raspandita la barbatii tineri, sexul cu o femeie mai in varsta ii atrage pe multi tocmai pentru experienta partenerei. Poti fi sigura ca s-a gandit cel putin o data la o mama sexy a unui coleg de liceu. Aceasta fantezie este deosebit de atragatoare si din prisma satisfacerii egoului masculin, odata cu satisfacerea partenerei cu pretentii mai mari.

Sexul cu o femeie mai tanara

Cel mai des, aceasta fantezie apare atunci cand barbatii trec de 40 de ani. Cei mai multi nu se gandesc insa la minori, doar la studente sexy. Atractia nu este doar fizica, tine si de inocenta partenerei si se leaga de fantezia dominarii.

Folosirea jucariilor sexuale

Multi barbati se gandesc la introducerea jucariilor sexuale in dormitor, dar nu toti au curajul sa discute despre asta cu partenera. Frica de a fi inlocuit de un obiect mecanic ii face pe multi sa ocoleasca aceasta fantezii. Barbatii care au insa incredere in ei pot face minuni in dormitor cu jucaria potrivita.

Jucarea unui rol

Fie ca e vorba de pilot si insotitoarea de bord sexy sau de medicul exigent si asistenta neindemanatica, multi barbatii au fantezii in care joaca un rol. Daca esti dispusa sa-l ajuti sa o puna in practica, ia fantezii in serios si nu iesi din rol pana la sfarsit.


Autor: Elena Radulescu

Sursa: foto: Elgekonegro.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Visele...
  • person

    "nu renunta niciodata la ce iti place!!!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right