10 lucruri pe care nu le stiai despre sarutul pasional

10 lucruri pe care nu le stiai despre sarutul pasional
  calendar_month        
Nu o sa ajungem niciodata sa cunoastem totul despre sarut si manifestarile lui, insa putem sa stim mereu mai mult decat ceilalti.

1. Milioane de terminatii nervoase se gasesc in buzele noastre ( de 100 ori mai multe decat in varful degetelor) care stimuleaza dorinta. De aceea ni se pare extrem de atragator sarutul de dinainte de sex, diferit in timpul sexului, si atat de linistitor dupa.

2. 40 % dintre barbati spun ca un sarut pasional din partea femeii iubite ii trimite direct in pat.

3. Fii atenta la pupicurile scurte pe care ti le da inainte de despartire, acesta poate fi un semn ca nu mai este atat de implicat emotional in relatia voastra.

4. Cel mai bun mod de a-i saruta urechea unui barbat este sa i-o trasezi usor cu limba si sa-l faci sa simta atingerea fina fara miscari bruste.5. Barbatii deschid gura mai mult in timpul sarutului si devin agresivi cu limba atunci cand isi doresc ca si tu sa intri intr-un joc mai energic care sa sfarseasca intre asternuturi.

6. Barbatii sunt de doua ori mai dispusi sa faca sex cu o femeie care saruta prost decat sunt femeile. Acestea pun mare accent pe preludiu, deci sarutul este foarte important.

7. Saruturile pasionale iti cresc tensiunea si fac inima sa bata mai tare, deci medical este dovedit ca dupa o serie de saruturi pasionale vei ajunge mult mai usor la orgasm.

8. 44% din femeile intre 18 si 24 de ani spun ca au sarutat o alta femeie. Nici cele intre 25 si 34 de ani nu sunt mai prejos cu un procentaj de 43%.

9. In evul mediu dupa semnarea unui contract, oamenii il pecetluiau cu un X dupa care il sarutau. De aici si terminatiile XXX pentru simbolurile sexuale pasionale.

10. Cand se apleaca sa sarute, barbatii devin foarte pasionali daca partenera lor le ia usor capul in maini jucandu-se in parul lor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

saluti
  • person

    "daca toata lumea are...eu de ce nu..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right