10 lucruri uimitoare despre flirt

10 lucruri uimitoare despre flirt
  calendar_month        
Crezi ca flirtul se rezuma la a bate un pic din pleoape si la cateva priviri pe furis? Am cules cateva informatii surprinzatoare, care se pot dovedi in avantajul tau.

1. Flirtul iti face bine
Studiile arata ca oamenii care flirteaza au un numar mai mare de celule albe, care ii protejeaza de factorii agresivi, crescandu-le imunitatea.

2. Flirtul nu se rezuma la privirea cu subinteles
Cercetatorii au descoperit 52 semnale de flirt folosite de oameni. Dintre acestea, mana plimbata prin par este cea mai comuna.

3. De ce sa astepti cina?
Multi oameni flirteaza dis-de-dimineata, in drum spre serviciu. 62% dintre soferi au marturisit ca au flirtat cu cineva din alt vehicul si 31% dintre aceste flirturi s-au soldat cu intalniri.

4. In unele locuri, flirtul este ilegal
In Little Rock, Arkansas, o lege veche este inca in vigoare, prevazand pedeapsa cu 30 zile de inchisoare pentru flirtul jucaus. In orasul New York, o alta lege stipuleaza ca barbatii care indraznesc sa priveasca lasciv o femeie vor fi amendati cu 25 dolari, iar la a doua condamnare pentru aceeasi fapta, vinovatul va purta ochelari de cal in spatii publice.

5. Flirtul nu are nevoie sa se desfasoare fata in fata
40% din oamenii care isi cauta jumatatea de internet spun ca le e foarte usor sa flirteze prin e-mail sau prin SMS.

6. In perioada victoriana, evantaiele erau folosite pentru a comunica tot felul de mesaje
Un evantai plasat aproape de inima insemna "mi-ai castigat inima". Un evantai deschis pe jumatate si lipit de buze sugera "poti sa ma saruti". Ascunderea ochilor in spatele unui evantai deschis insemna "te iubesc", in timp ce deschiderea si inchiderea repetata a evantaiului avertiza "esti crud"! La cat de util era evantaiul, mare pacat ca s-a inventat aerul conditionat!

7. In zilele noastre, telefoanele mobile fac flirtul posibil
Statisticile spun ca jumatate din utilizatorii de telefoane mobile trimit mesaje senzuale partenerilor pentru a mentine relatia interesanta cat sunt plecati.

8. Ai grija, poti exagera!
Greseala cea mai comuna pe care o fac oamenii cand flirteaza este mentinerea contactului vizual prea multa vreme.

9. Uneori, flirtul nu e ceea ce pare
Cercetarile arata ca barbatii tind sa confunde comportamentul prietenos al femeilor din jur cu flirtul.

10. Flirtul este universal
O femeie care traieste in Paris si una care isi duce zilele in Cambodgia nu au foarte multe lucruri in comun, insa cand vor sa atraga atentia, au aceleasi gesturi: zambesc, isi arcuiesc sprancenele, deschid ochii mari si chicotesc.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

"reteta" Pentru NOUL AN
  • person

    "in fiecare om exista o comoara, tu ai atata curaj sa o descoperi?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right