12 motive pentru care barbatii mimeaza orgasmul

12 motive pentru care barbatii mimeaza orgasmul
  calendar_month   update 03 Apr 2013, ora: 10:42   photo_cameraBarbatii mimeaza orgasmul    
Chiar daca femeile au reputatia cu privire la mimatul orgasmului, tot mai multi barbati incearca aceasta tactica de a incheia rapid partida de sex. Iata 12 motive pentru care barbatii mimeaza orgasmul.

Daca ti-ai prins partenerul ca a mimat un orgasm, motivul este probabil unul dintre urmatoarele:

Este obosit

Atunci cand partenerul este epuizat, va apela la mimarea orgasmului pentru a putea pur si simplu sa se culce. Cand stii ca este obosit nu insista prea mult pentru sex daca vrei sa eviti aceasta situatie.

Ii este foame

Da, atunci cand simtea foamea in stomac, nu se mai poate concentra 100% la sex si prefera sa mimeze orgasmul ca sa poata manca rapid. Decat sa te dezamageasca, incheie astfel partida si fuge in bucatarie.

S-a plictisit

Daca lucrurile nu merg bine, indiferent de motiv, si simte ca ii va lua foarte mult sa ajunga la orgasm, il va mima, mai ales atunci cand este clar ca si tu astepti sa termine.

A baut cam mult

Alcoolul poate afecta erectia, dar chiar si dupa ce o obtine, poate continua sa fie o piedica in fata orgasmului. Cand simte ca nu poate sa ejaculeze pentru ca a baut prea mult, va mima orgasmul, mai ales daca este si ametit.

Se grabeste

Insisti sa faceti sex dimineata la prima ora cand el se gandeste deja la lucru? Daca se grabeste, va mima orgasmul doar ca sa ajunga la destinatie la timp.

Vrea sa evite rusinea faptului ca erectia s-a dus

O mare parte din orgasmele mimate de barbati tin de mandria proprie. Daca erectia este pe cale de disparitie sau simte ca va ejacula prematur, un barbat va incerca sa ascunda orice problema cu un orgasm demn de premiul Oscar.

Are un fetis pe care nu ti l-a marturisit

Unii barbati sunt foarte tipicari atunci cand vine vorba de sex. Daca poate ejacula doar in anumite conditii si nu ti-a marturisit inca fetisul lui, va mima orgasmul pentru a nu te speria prea repede.

Este un adept al sexului tantric

A citit o carte din care a inteles ca amanarea ejacularii duce la mai multa placere. Problema este insa ca vrei ca placerea sa fie doar a lui. Daca este egoist, va mima orgasmul, ca sa termine el apoi mai tarziu fara tine.

S-a masturbat mai devreme

Uneori, dupa masturbare, organismul lui nu mai este la fel de pregatit de orgasm. Daca s-a masturbat deja, chiar mai mult de o singura data, va mima orgasmul cu tine pentru ca stie ca va ejacula din nou doar foarte greu.

Vrea sa evite o cearta

Daca partenerul crede ca va evita o discutie neplacuta sau o cearta, va mima orgasmul cu un talent de zile mari. Aceasta situatie apare cel mai des atunci cand i-ai reprosat in prealabil ca nu a ejaculat si nu mai vrea sa poarte din nou aceeasi discutie.

Realitatea nu corespunde fanteziei lui

Pe masura ce curteaza o femeie, un barbat are fantezii. Diferenta dintre realitate si fantezie poate fi minora, cum ar fi faptul ca ai purtat un sutien push-up cand a decis sa mearga inainte, dar odata ajuns in dormitor, nu te ridici la inaltimea asteptarilor lui.

Este paranoic

Un barbat convins ca toate femeile vor sa ramane insarcinate cu copilul lui nu are parte de prea multa liniste in timpul sexului. Poate refuza sa ejaculeze chiar si atunci cand foloseste un prezervativ, pentru a fi sigur ca sansele unei sarcini nedorite sunt minime.

Uneori, motivul poate fi si mai complex, o combinatie de factori in care poate juca un rol si comportamentul tau. In astfel de situatii, partenerul mimeaza orgasmul pentru ca pur si simplu nu vrea sa-ti raneasca sentimentele. Tu nu faci la fel?Autor: Iulia Anghel

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sarbatori fericite
  • person

    "povestea o scriem in fiecare zi, impreuna..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right