13 momente care definesc o relatie

13 momente care definesc o relatie
  calendar_month        
Primul sarut nu e singurul moment de care te poti bucura.

Fa un pas inapoi si aminteste-ti etapele prin care ati trecut in relatia voastra.

Prima data vine sub multe forme.

Iata-le pe cele mai importante!

1. Prima discutie pana-n zori

Astronomii spun ca lumina provenita de la soare ajunge in doar 8 minute pe pamant. Desi ati stat de vorba toata noaptea, vi se pare ca timpul a trecut prea repede, si nici nu va dati seama cand se face dimineata. Este un semn bun!

2. Primul sarut

Da, stim, n-a fost cine stie ce de el, mai mult iti amintesti felul in care inima batea, aproape sa-ti sara din piept. Nu se compara cu niciun alt sentiment din lume.

3. Prietena?

Te prezinta ca fiind "prietena" sa. De-acum aveti o relatie oficiala.

4. Prima dimineata

"Vrei niste cafea?" - te intreaba dimineata urmatoare. Prin aceste cuvinte vrea sa te roage sa mai stai.

5. Te iubesc?

E greu sa-ti gasesti curajul de a spune aceste doua cuvinte. Daca va ramane privindu-te in gol? Daca o spui prea devreme? Slava Domnului ca pana la urma a reactionat ok, si ti-a intors si el cuvintele.6. Primul "noi"

Este vorba de prima data cand scrii "noi" intr-un e-mail destinat prietenilor, si ei nu-ti dau Reply sa te intrebe "care noi?".

7. Prima cearta si prima impacare

Sa fim cinstiti: daca nu va certati niciodata inseamna ca unul dintre voi n-are curaj sa vorbeasca. Considera cearta ca pe o schimbare de ulei la masina: e necesara ca sa va continuati calatoria.

8. Prima calatorie

Ce modalitate mai buna de a vedea cum o sa va intelegeti in calatoria vietii decat sa plecati undeva impreuna? Veti stabili si cine ia locul de la geam, asa ca actioneaza repede, femeie!

9. Primele cumparaturi impreuna

Stii ce gust au buzele lui dupa antrenament sau dupa ce a baut o bere, ii stii gesturile de oboseala, dar nu stii ca primul lucru pe care-l face in supermarket e sa mearga glont la raionul de masini si sa vada ce gadget-uri noi au mai bagat.

10. Primul imprumut

Prima data cand te lasa sa-i conduci masina, sa-i folosesti iPod-ul: nici nu stii cat de greu ii este sa faca aceste lucruri! Dar le face doar pentru ca te iubeste!

11. Viitorul?

Prima data cand iti vezi viitorul alaturi de el, semanand cu o baie fierbinte dupa o zi lunga.

12. Prima vizita la doctor

In timp ce stateati amandoi pe coridorul spitalului si asteptati verdictul medicului, ti-ai dat seama ca de-acum va trebui sa ai mai multa grija de tine, deoarece vrei sa fii sanatoasa pentru el.

13. Parinti

Cand iubiti un suflet impreuna si aveti grija de el nu mai conteaza daca e vorba de o gargarita sau de un copil. Responsabilitatea fata de o alta fiinta vie intareste relatia de iubire si va face mandri de voi.

Recomandari