3 moduri in care iti poti amplifica placerea in timpul orgasmului

3 moduri in care iti poti amplifica placerea in timpul orgasmului
  calendar_month   update 17 Apr 2013, ora: 10:53   photo_cameraOrgasm    
Uneori cele mai mari obstacole in calea orgasmului perfect sunt chiar gesturile tale. Descopera cum sa obtii satisfactia maxima, utilizand cele 3 moduri in care iti poti amplifica placerea in timpul orgasmului.

Chiar daca partenerul este un amant de nota 10, uneori orgasmul este inhibat de cateva gesturi pe care le poti face fara sa fii cu adevarat constienta de ele.

Atunci cand esti excitata, terminatiile nervoase comunica un mesaj catre creier, iar reactia naturala este intensificarea circulatiei sanguine. Odata cu asta, terminatiile nervoase devin si mai sensibile, iar acest cerc al placerii necesita aproximativ 10-20 de minute de stimulare ritmica pentru a ajunge la orgasm.

Cea mai buna strategie pentru a ajunge la orgasm este sa descoperi chiar tu care sunt cele mai bune metode de stimulare si sa il ghidezi apoi pe partener. Odata ce ai facut asta, te poti concentra mai bine pe cele 3 moduri in care iti poti amplifica placerea in timpul orgasmului.

Respiratia adanca

Relaxarea este esentiala pentru orgasm, iar respiratia adanca poate face minuni in acest sens. Atunci cand te concentrezi asupra respiratiei adanci, iti poti induce o stare de relaxare mai adanca.

In acest mod, uiti de orice lucru care ti-ar putea distrage atentia si poti explora senzatiile mai bine. In afara de efectul de relaxare indus de respiratia adanca, aceasta contribuie si la oxigenarea puternica a creierul, iar fiecare gest al partenerului poate fi astfel perceput mai puternic, pentru a te aduce cu adevarat pe culmile placerii.

Renuntarea la inhibitii

Exista multe tipuri de inhibitii, constiente sau subconstiente, care iti pot afecta experienta. Sexologii te sfatuiesc sa renunti la cele mai de baza, cum ar fi modul in care crezi ca te percepe partenerul in aceste momente.

Studiile de specialitate au demonstrat ca fata partenerei in timpul momentelor de extaz ii excita si mai mult pe barbati. Deschide ochii, priveste-i expresiile si lasa placerea lui sa te stimuleze si mai mult in momentele in care simti cum placerea se apropie de climax.

Mai mult, atunci cand el observa expresivitatea ta care ii arata cat de excitata esti, va deveni si el mai excitat si va creste la randul lui senzatia transmisa tie, lucru ce poate culmina chiar intr-un orgasm simultan perfect.

Exprimarea vocala

Vocalizarea orgasmului este una dintre problemele pe care cele mai multe femei le ignora, dar care poate contribui semnificativ la experienta senzoriala pentru amandoi partenerii.

Pe de-o parte, sexologii spun ca nu este necesar sa tipi ca o actrita porno pentru a-i mari placerea partenerului. Modul in care te exprimi vocal te poate ajuta insa chiar pe tine sa-ti accentuezi placerea.

Nu te mai lasa oprita de obstacole artificiale atunci cand vine vorba despre modul in care te exprimi vocal. Nu este nevoie sa tipi daca nu-ti doresti asta, insa gemetele pot fi extrem de excitante pentru partener, lucru care il convinge si pe el sa se exprime mai liber, iar in aceasta situatia si tu poti fi stimulata mai mult pentru a-ti amplifica placerea in timpul orgasmului.

Autor: Iulia Anghel

Recomandari